Защо силната жена често предпочита да е сама


Защо силната жена често предпочита да е сама
Снимка: iStock

Все по-често се срещат невероятни, силни и красиви жени, избрали да останат несемейни. Няма нищо изненадващо в това, те просто в момента се чувстват по-добре сами. Разбира се, чудесно е да се чувстваме обичани и да изпитваме красива любов, която разтопява сърцето ти и омайва съзнанието ти, но този вид любов рядко може да се срещне днес. Ето някои причини, поради които силните жени избират да останат необвързани:

1. Тя знае цената си

Тя вече знае, че е невероятна и няма нужда от мъж, който да ѝ го покаже. И тя със сигурност знае, че  заслужава много повече от поредното незряло момченце.

2. Не иска да се откаже от свободата си

Просто е. Тя обича свободата си повече, отколкото обича мъжете. Тя се радва на факта, че може да прави каквото си поиска и когато иска толкова много, че ще е нужен един наистина фантастичен мъж, който да промени това за нея. Чувства се добре сама. Тя е собственият си шеф.

3. Тя знае, че заслужава повече

Тя заслужава толкова повече от това да бъде полулюбима и приета за даденост и тя го знае. Тя знае своята история, всичко, което е преживяла. Тя знае през какво е преминала и няма да позволи на никого да я нарани. Отне й твърде много време, за да се изправи съвсем сама и няма начин да позволи на някой да я счупи отново.

РАЗБЕРЕТЕ ДАЛИ ОКОЛО ВАС ИМА ТОКСИЧНИ ХОРА

4. Тя е независима

Не иска да споделя общ бюджет, тъй като е работила дяволски трудно, за да изкара парите си. Плюс това, тя толкова е свикнала да се грижи за себе си, че й се вижда странно да позволи на някой друг да се грижи за нея..

5. Тя се радва на единствения си живот

Тя наистина, напълно и безумно се радва на живота. Тя обича вълнението от първите целувки, небрежните закачвания и усещането за свобода. Тя се радва на факта, че може да танцува в апартамента си напълно гола, че може да бъде истинското си аз, защото така или иначе обича себе си. Тя може да избухне в сълзи, когато се почувства тъжна, без да се чувства уязвима пред никого или без да се налага да бъде силна през цялото време.

6. Вече е влюбена в себе си

Тя вече има някой, който ще я обича и ще я подкрепя. Тя вече има онзи специален някой, другата си половинка и най-големия й фен. И всичко това е тя самата. Тя го прави за себе си, а не за някой мъж. Тя процъфтяваше за себе си, тя се бореше и се издигаше сама и се справя чудесно. Не е нужен мъж, за да бъде щастлива!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама