Актрисата Нели Чунчукова: Любими са ми многопластовите и сложни роли


Актрисата Нели Чунчукова: Любими са ми многопластовите и сложни роли
Снимка: ПР

Ако трябва да кажем с какво се занимава Нели Чунчукова, по-лесно ще ни бъде да напишем с какво НЕ се. Както сама ни сподели: "аз съм актриса, пиша сценарии, правя музика. Снимам и моделски неща. Мога и да танцувам. Обичам да правя сто неща наведнъж". И определено се справя добре, защото винаги се раздава максимално, обичайки предизвикателствата, които ѝ позволяват да се развие. Само ще споменем, че е носителка на титлата "Мис Пазарджик", снимала се е за много известни модни марки, била е дубльор на Мила Йовович в "Хелбой", участвала е и в "Рамбо: последна кръв". В момента пък по Нова телевизия върви сериалът "Клетката", където Нели играе ролята на затворничката Теодора.

Можеш ли да ни кажеш три неща, които повечето хора може би не знаят за теб

За мен е много важно да съм свободна, да правя каквото си искам. Да изразявам себе си точно, както са нещата отвътре. Давам свобода и на другите да са себе си и да правят каквото си искат - без осъждане, без сърдене.

Обичам да се хвърлям в проекти, които изглеждат много сложни, на пръв поглед "невъзможни". Очевидно обичам да си усложнявам живота.

Мога да говоря на арабски на начално, разговорно ниво.

И още едно нещо, допълнително, четвърто. Истинската ми същност отвътре е много интровертна и срамежлива. Горда съм от пътя, който съм изминала с цялото това изразяване и криетивни дейности.

Започваш с кариера на модел, а към днешна дата си и успешна актриса. Какво е общото между света на модата и този на киното?

Да, всичко започна с два спечелени конкурса за красота, единият от които е "Мис Пазарджик". После моделстване по света. После актьорството. Ами когато позирам за фотосесии или кампании, аз пак създавам определен образ, изразявам емоции. Криетивността, това да изкараш определени чувства, отношение пак са там. Да накараш човека, погледнал снимката, да усети нещо. В ревютата също винаги съм влагала много "fierce", както се казва. Никога не съм била безличен модел с празен поглед.

В момента те виждаме в сериала "Клетката", където играеш затворничката Теодора. Трудно ли ти беше да влезеш в този образ?

Не, направих Теодора да е много тип мъжкарана. Някак си образът дойде много натурално и естествено, без особено мислене и напъване. Може би някъде вътре в мен всъщност се крие затворничка-мъжкарана.

Всеки човек носи в себе си добро и лошо. Има ли нещо, по което си приличате с твоята героиня?

По мъжкаранството със сигурност. На моменти не съм особено женствена. Доста силна, даваща по същество, натискаща хора и събития. Много действена. Преди също бях много избухлива. Сега съм постигнала прекрасно балансирано състояние, с което се гордея.

Освен като Теодора в "Клетката", сме те виждали и като Веска в "Пътят на честта". Била си и дубльорка в "Хелбой" на Мила Йовович. Има ли образ, който ти е любим?

Любим образ може би ще бъде някой от тези филми, чийто сценарий съм написал аз. Ако вземем образи от двата сценария, които имам готови в момента, това ще са Верена - жена-дракон и психоложката Наталия. За да ми е любим образът, той трябва да бъде многопластов, сложен, по-труден за разбиране от хората. И все пак така съм написала сценариите, че героините да имат доста общи неща с мен.

Разбрахме, че наскоро си пуснала и песен, написана изцяло от теб. Как взе това решение?

Аз съм изключително криетивна личност, много емоционална също. Непрекъснато трябва да създавам нещо, дали песен или сценарий за филм, за видео клип. На рекордера на телефона ми имам доста записани изтананикани мелодии и една от тези беше началото на първата ми песен "I am coming". По мое мнение тази песен е много чувствена, изпълнена с копнеж. Държах да се чува китара в нея, за да подчертае тези чувства. Текстът също е мой.

Имаш ли още таланти, които криеш и смяташ да покажеш? В каква насока се надяваш да се развиваш оттук насетне?

Така да обобщим, аз съм актриса, пиша сценарии, правя музика. Снимам и моделски неща. Мога и да танцувам. Обичам да правя сто неща наведнъж. Това е моето нещо, това ми дава енергия. Плановете ми са да имам страхотно интересни роли като актриса, да правя своите филми и да правя музика. Това е общо взето. Да се развивам в тези сфери. Това са най-големите ми страсти.

Какви са плановете ти до края на годината, намислила ли си нещо по-специално?

В момента снимам различни моделски кампании и работя върху втората си песен "My Time", която почти вече е готова. Тя е по-танцувална от първата, стил хип хоп е. Ще мога да развихря и танцувалните си умения в нея. Предстоят ми и две вълнуващи пътувания, едното от които е до Сицилия. Била съм вече там, но ми останаха още много неща за разглеждане. Островът се оказа доста по-голям, отколкото очаквах. Така че ми предстои доста обикаляне освен ако вулканът Етна не реши да избухне... Райско местенце е Сицилия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама