АнатоМИята на една адска мацка


АнатоМИята на една адска мацка

Запознайте се с Ми. Тя се определя като „сериало-вманиачена, рисуваща в най-неподходящите моменти, сменяща си прическите на няколко месеца, YouTube пристрастена студентка”. Мозъкът й е мултивселена, пълна с крилати еднорози, които пърдят дъгички, както и с безброй идеи. Една от последните такива е да направи моден блог за “сочни” дами. Какво още можем да очакваме от нея, не може да каже никой (дори и самата тя)... Сега се настанете удобно и се пригответе да бъдете вдъхновени, защото ни предстои да надникнем в главата на едно от най-креативните създания, на които човек може да попадне!

Как реши да си направиш блог? Какво те вдъхнови?

Из дебрите на интернет се запознах с един куп прекрасни личности с модни блогове, които успяха да ме вдъхновят, и ме накараха да се размърдам и най-накрая да осъществя идеята, която се луташе из главата ми вече повече от година. Пък и май не съм мяркала нищо plus size из родната блогосфера, реших, че не пречи аз да се захвана.

Кои са любимите ти модни блогове?

В последните дни издавам нечленоразделни звуци всеки път когато посетя блога нa Nadia Aboulhosn, защото е просто прекрасна. Georgina пък е най-очарователното същество на света. Melon Lady, която първоначално открих в YouTube, и не е стриктно само моден блогър, но обичам стила й. Да не забравям най-най- първото ми вдъхновение - Stefanie Zwiky, без която изобщо нямаше да ми е минало през главата, че и пълните хора можем да се обличаме добре.

Откъде най-често пазаруваш?

Втори употреби. Откакто се нанесох в София преди три години и открих колко прекрасни неща мога да си изровя из тези местенца на символични цени, вече ме боли портмонето да пазарувам в останалите магазини. Има го и моментът, в който във вторите употреби си откривам доста по-лесно дреха, която е моят размер и ми харесва, за разлика от някой мол да речем.

Ако когато напишат името ти в Google като резултат може да излезе една единствена дума, коя би искала да е тази дума?

“Fabulous”.

Кой е най-хубавият комплимент, който си получавала?

Казвали са ми, че съм накарала човек да се чувства по-добре. Това всъщност ме прави най-щастлива!

Ако разбереш, че животът ти всъщност е книга и имаш възможност да срещнеш автора си, какво щеше да му кажеш?

„Благодаря, че ме написа такава, каквато съм! А има ли някаква мъничка вероятност да оправиш времето и да спре да вали най-накрая? Също така съм леко разочарована от липсата на крилати еднорози в цялата история.”

Какво за теб означава да си красив?

Да се обичаш. Да носиш уверено това, което те кара да се чувстваш най-добре, независимо дали са цветни лещи, червено червило или пола с животински принт. Да си позитивен. (fun fact: хората с яки характери са около 327% по-привлекателни в очите на едно Ми, независимо от външният им вид.)

Харесваш ли се?

Харесвам се достатъчно, за да започна моден блог. Иначе и аз си имам достатъчно трески за шлайфане, обаче те не са способни да ме накарат да се обичам по-малко.

 

Кои са любимите ти филми/ сериали?

Ох... Като заговорихме за мешаница. Нямам едно любимо нещо, всъщност и по пет ще са ми малко, но ще се опитам да изредя някои. От сериалите ще кажа Doctor Who, Sherlock, Penny Dreadful, Hannibal, My mad fat diary (и ооще, и оооще...) При филмите пък обичам Cloud Atlas, Dracula от 1992 (което е леко изненадващо за мен, защото по принцип не съм много по вампирщините, ама Гари Олдман.), пък Ten Inch Hero съм го гледала сигурно около хиляда пъти, защото е най-очарователното филмче ever.

Кои са любимите ти книги?

При книгите е същото, прекалено много имам с нацъкани пет звздички в goodreads, но ето някои: Good Omens на Neil Gaiman и Terry Pratchett (винаги се сещам първо за нея като стане дума за книги) The Giver на Lois Lowry, по която май ще правят филм и май няма да ми хареса, Will Grayson, Will Grayson на John Green и David Levithan, Daytripper от Gabriel Ba и Fabio Moon (комиксите се броят, нали?)… Добре де, спирам се.

Страх ли те е от провал?

Да. Обаче тоя страх ми е пречил достатъчно пъти при започването на нови начинания и просто се научих да го игнорирам. Ако стане, стане, ако не – другият път. Поне не ме е яд, че не съм направила нещо, което съм искала.

Кое е най-хубавото ти качество?

Силният ми непукизъм в дадени моменти.

А най-лошото?

Силният ми непукизъм в дадени моменти.

А кое е първото нещо, което ти прави впечатление, когато видиш някого?

Усмивката. Обичам усмихнати хора.

Кое е първото нещо, което ще си купиш, ако спечелиш 1 милион долара?

Нещо изключително нелепо, от рода на близалка.

Има ли нещо, от което те е било страх в миналото, но вече не те е?

Мнението на хората.

Как минава един твой ден?

По принцип ставам сутрин с мноого убеждавания от страна на алармата ми, отивам на лекции/стаж, евентуално след това си организирам някаква излизанка с приятели, изпивам 3-5 кафета, ставам хиперактивна за около час и гледам през този час да свърша нещо продуктивно, а като се прибера, главното ми занимание е интернет с чай и шоколад. И книжка преди сън.

Как си се представяш след 10 години?

Щастлива, успяла да направя нещата, които съм си наумила, с 2-3-10 татуировки и заобиколена от хората, които обичам. Поне се надявам!

Една жена трябва да…

Една жена трябва да бъде това, което иска. Без да се извинява на никого или да се чувства виновно за избора си. Заради себе си и собственото си щастие.

Какъв е твоят свят, твоите правила?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама