Любовни хроники: Адриано Челентано и Клаудия Мори


Любовни хроники: Адриано Челентано и Клаудия Мори
Снимка: Getty Images

Адриано Челентано и Клаудия Мори без съмнение са най-популярната двойка в Италия. Известни, красиви, експлозивни - истинска любов, достойна за италианска теленовела! Звездната двойка се радва на любовта си от 50 години, а ето и как започва всичко. 

Как се заражда любовта им?

Любовната история на тази темпераментна и красива двойка започва на снимачната площадка на „Uno strano tipo” през 1963 година („Странен тип”). Адриано с много "труд" се бил преборил за славата си на женкар, което обезсмисляло всичките му усилия да очарова младата актриса.

Всъщност, Клаудия била абсолютно безразлична към него - студена и непоклатима. От друга страна, влюбеният Адриано я ухажвал по всички възможни начини.

Вижте още: Любовни хроники: Роберто Кавали и трите му съпруги

Развръзката се случила, когато красавицата случайно спукала крушка, наранявайки лицето на Адриано. Този на пръв поглед обикновен инцидент променил всичко, въпреки че след „аварията” пътищата им тръгнали в различни посоки. Двамата се срещнали отново няколко месеца по-късно и искрата пламнала.

Също като в романтична комедия, като доказателство за силната си любов, италианецът използва сцената и прави емоционално признание на любимата пред многобройната публика след неин концерт.

Двойката решила да се ожени тайно, за да избегне папараците, при това в 3 часа сутринта в кметството! Още в началото на семейния им живот Клаудия взела мъдро женско решение – решила да отдели повече време на семейството, след като се родили децата им - Росита, Джакомо и Розалинда.

Вижте още: Моника Белучи: Една жена е уникална, когато е себе си

И така, Клаудия започнала да помага на Адриано в работата, съчетавайки задълженията на администратор и пр специалист. По думите на Челентано, именно на нея той дължал своя успех и многобройни статуетки.  Разбира се, като във всяко италианско семейство, не липсвали и скандали, но нито един от тях обаче не могъл да раздели красивата двойка на Италия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама