Любовни хроники: Джордж и Амал Клуни


Любовни хроники: Джордж и Амал Клуни
Снимка: Getty Images

Холивудски сърцеразбивач и утвърден ерген се влюбва в брилянтен хуманитарен адвокат и в крайна сметка двамата създават идеалното семейство. Това е вид любовна история, която бихте очаквали да видите в скъпа продукция по кината, и все пак някак си само за няколко години тя се превърна в истинската любовна връзка между Амал и Джордж Клуни.

Хората казват, че истинската любов намира пътя сама, но поговорката рядко е толкова буквална, колкото се оказа за Джордж и Амал. Двойката се запознала в дома на актьора на езерото Комо през юли 2013, когато общ приятел се отбил с Амал, тъй като отивали към Кан. В също толкова съдбоносен обрат родителите на звездата го посетили по това време, така че Амал била представена на семейство Клуни в същия ден, в който срещнала сегашния си съпруг.

Вижте още: Любовни хроники: Опра Уинфри и Стедман Греъм

Джордж, тогава на 52 години, си бил изградил репутация на един от най-желаните ергени в Холивуд с доста любовен опит, включително със знаменитости като Кели Престън и Стейси Кийблър, но очевидно имало нещо специално в връзката му с известната адвокатка.

Двамата започнали коренсподенция, продължила няколко седмици, преди романсът да избухне истински. „Тя изпрати няколко снимки от времето, когато беше тук, и ние си пишехме, изпращахме имейли, говорехме най-вече за това, което се случва в живота ни“, каза той пред The Hollywood Reporter. „И след известно време стана ясно, че сме нещо повече от приятели.“

Първата официална среща на семейство Клуни била през октомври 2013, когато Джордж покани Амал, която живеела в Лондон, да го посети в прочутото Abbey Road Studios (най-известно като звукозаписен дом на The Beatles), докато той ръководил музиката за своя филм от 2014 г.

След кратък годеж двойката се оженила през септември 2014, малко по-малко от година след първата им среща. „Не казахме на никой друг, че ще го направим, но в крайна сметка някой го разбра. О, Боже! Когато хората разбраха, това се превърна в събитие.“ Заобиколена от семейството (и няколко известни приятели, включително дългогодишния сътрудник на Клуни Мат Деймън, Синди Крауфорд и двойката знаменитости Джон Красински и Емили Блънт), двойката се ожени на частна церемония в луксозния курорт Aman Canal Grande във Венеция, Италия.

Когато Амал забременя през 2016, щастливата двойка получи допълнителна изненада под формата на близнаци. „Лекарят, който извършва ултразвука каза: „Ето го бебето.“ И аз казах: "Страхотно". И тогава той каза: „Ето го и второто“. И аз се ококорих: „Какво?“, все си мислех, че има грешка.“ Но грешка нямало - през юни 2017, един месец преждевременно, Амал роди близнаците Ела и Александър.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама