Мария Бакалова: Сега съм по-разумна отпреди (ВИДЕО)


Мария Бакалова: Сега съм по-разумна отпреди (ВИДЕО)
Снимка: Костадин Кръстев-Коко

Номинираната за "Оскар" актриса Мария Бакалова, която получи световно признание за своя талант, краси януарската корица на българското здравно издание "Genica News".

Тя даде и ексклузивно интервю пред Атанас Месечков, в което разказа за това как ѝ се е отразила славата и дали се разхожда свободно, без това да буди особен интерес в околните:

"Аз живея в Лос Анджелис - един от минусите там е, че няма много паркове. Движиш се предимно с кола. Всички се движим наоколо с маски и е трудно някой да те разпознае. Хората са разбиращи. Нормално е с такава професия да те разпознаят - казват ти "здравей" и също, пожелавате си хубав ден", сподели Бакалова.

 

"Откакто се помня, действам интуитивно, без да планирам решенията, действията си... Сега се опитвам малко повече да обмислям нещата. По-разумна съм отпреди", категорична е тя.

Мария обясни, че смисълът на нейния живот е да бъде щастлива и да прави хората около нея истински щастливи. "Трябва работата, с която се занимаваш, да ти носи удоволствие, хората, с които комуникираш, да бъдат положителни. Да цениш всеки изминал ден, защото в крайна сметка сме тук - дишаме, чуваме, ходим... - и това си е дар. Докато осъзнаваш това, ти си щастлив човек. Може да е трудно понякога, да ти се струва нещо невъзможно, но все пак си тук и сега. Затова трябва да се наслаждаваме на момента."

На въпроса с какво би се занимавала, ако не беше знаменитост, Бакалова отговори така: "Честно, не знам дали някога съм искала да бъда знаменитост. Знам, че исках да се занимавам с нещо, което да ми позволява да избягам - от ежедневието, от личните ми проблеми. Да имам възможността да бъда различен човек и днес, и утре, и вдругиден. Но актьорството идва и с разпознаваемост, затова хората може би наричат актьорите знаменитости. Аз просто избрах да играя цял живот, което възприемам като дар. Но ако това не беше станало, щях да се занимавам с журналистика".

Звездата сподели, че вече е направила и дебюта си като продуцент на филм. Лентата носи името "The Honeymoon" и предстои да излезе на големия екран през първите месеци на 2022 г.

Мария разказа откровено за своята работа като продуцент, като повдигна завесата около новите си професионални проекти и разкри дали сред участниците в продукцията ѝ има поканени български актьори. Оказва се, че първата номинирана за "Оскар" българка най-чистосърдечно е готова да отвори вратите на Холивуд за родните таланти в сферата на киното.

Във видеото ще чуете и още много лични истории от живота на прелестната Мария Бакалова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама