Михаела Филева пред iWoman: Искам да бъда безотговорна!


Михаела Филева пред iWoman: Искам да бъда безотговорна!

Само два дни след наградите на БГ радио, където Михаела Филева получи статуетките за албум и изпълнителка на годината, тя се срещна с нас, за да разкаже за наградите, последната й песен, малките й тайни и най-вече за това как всеки ден трябва да бъдем щастливи. 

Последната ти песен ''Филм за двама'' беше приета отлично от феновете. По какви нови проекти работиш?

В момента с екипа на Монте довършваме работата по новия ми сингъл и видеоклип към него, който ще бъде факт в началото на юли. Песента е задно с един от финалистите в България търси талант – Iskrata. Той е част от музикалното ни семейство от съвсем скоро. Супер свежо лятно парче се получи и честно казано вече нямам търпение да излезе. Представихме го за първи път на сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио и хората много го харесаха.

От малка ли искаше да се занимаваш с музика?

От 6-годишна свиря на пиано и винаги съм знаела, че по някакъв начин животът ми ще бъде обвързан с музика, защото само така усещах, че не пилея времето си. Радвам се, че мога да правя музика, която ме удовлетворява и тя се харесва на хората. Няма по-хубаво от това да се занимаваш с това, което харесваш и то да се оценява. Щастлива съм и защото за трета поредна година хората са гласували за мен и получих наградата БГ Изпълнителка на годината. Дебютният ми албум "Инкогнито" пък беше избран за БГ Албум на годината.

Какво най-много харесваш в себе си и какво би променила?

Розовото в сплетената ми на стотици плитки коса. Иначе ми се иска да мога понякога да съм по-безотговорна. Сигурна съм, че ако един път не направя каквото трябва, светът няма да рухне.

Какво е любовта за Михаела Филева?

Любовта е най-силната движеща сила. Заради наличието или липсата на любов се взимат онези решения, която променят животи.

Можеш ли да се опишеш с три думи?

Позитивна, последователна, щастлива.

Довърши изречението: Една жена трябва...

да знае кога да бъде дама и кога да е мъжко момиче.

Какъв е твоят свят?

Каквото пеем в парчето с Прея и Дивна "Забранен достъп“ – съвършен.

Каква е тайната на твоята красота?

Широката усмивка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама