Натали Шопова - за красотата и още нещо


Натали Шопова - за красотата и още нещо

Всяка жена иска да изглежда добре, затова сме готови на всякакви жертви в името на красотата. Даваме купища пари за продукти и се подлагаме на всякакви процедури, за да може да се усмихваме всеки път, когато се погледнем в огледалото. Най-верните ни съюзници са професионалните козметици, които знаят защо, какво и как.

Днес ще ви запознаем с Натали Шопова, която работи като маркетинг специалист в козметичен салон Нирвана. Тя е амбициозна, лъчезарна и въпреки че има натоварено ежедневие, винаги е готова да ти даде съвет. Завършила е висшето си образование в Барселона, но се връща в България, пълна с идеи и желание за работа. Натали определено не пести сили в постигането на целите си, като за нея е важно да има доволни и щастливи клиентки. Обича спорта, модата, сладките изкушения, кучетата си и пътешествията. Нейният свят е розов, цветен и ухае на парфюм. Ето и какво още научихме за нея.

Опиши се с три думи

Амбициозна, отговорна и кокетна.

Кафе или чай и по-колко?

Кафе, кафе, кафе...

Не излизам от вкъщи без....

Пила за нокти, пинцета и червило.

Каква искаше да станеш като малка?

Като дете винаги казвах: “Искам да помагам на хората”.

В момента работиш като маркетинг специалист в козметичен салон. Какви са трудностите, с които ежедневно се сблъскваш?

Смятам, че най-голяма трудност срещам, когато клиентът си мисли, че е информиран повече от нас, специалистите в тази област.

Моята маркетингова стратегия е с информативно-образователен характер. Не използвам рекламни слогани, за да привличам вниманието на клиента. Обясняваме и анализираме биологията и физиологията на всяка терапия.

Кои са най-важните неща, които научи от сегашната си работа?

"Първият се помни". Труд, упоритост, дисциплина, постоянство и информираност са ежедневно приложими в работата ми.

Коя е любимата ти козметична процедура и защо?

Ох, всички са ми любими. Всяка процедура от портфолиото на салон Нирвана е с висока ефективност в борбата с даден проблем. Така например, усещането за чиста кожа след процедурата HydraFacial трайно пребори проблемната ми кожа.

А най-голямата козметична грешка на жените?

Ползването на фон дъо тен с цел прикриване на замърсена и лющеща се кожа.

Три неща, които обожаваш да правиш?

Шопинг, спорт и работа.

На какво не можеш да устоиш?

На сладките изделия, високите токчета и предложения за екскурзии.

Твоята страст/хоби?

Стайлингът.

Най-екстремното ти преживяване е...

Пребиваването ми в Барселона 3 години като студентка :)

Ако можеш да пътуваш с машина на времето, къде ще отидеш и защо?

Отказвам да сменям локацията и времето, в което живея днес и сега.

Какъв е твоят стил?

Аз съм много цветна и женствена в стила си. Не нося деколтета. Предпочитам високи токчета, над 10 см. Не робувам на марки. Обожавам българските дизайнери и бутикови тоалети.

Какво харесваш най-много в себе си?

Имам изумителното качество да забравям. Лесно се освобождавам от неприятни спомени. Прощавам. Не изпитвам чувство за отмъщение или лоши помисли към когото и да е.

А ако можеше, какво би променила?

Бих променила интензитета на желанията ми и сроковете на целите ми.

Основните ти правила, с които се поддържаш красива и във форма?

Моят график за грижа към външния ми вид е доста натоварен. Основното ми правило е – "Здравето от вътре е Красотата отвън". Редовно спортувам, посещавам веднъж месечно моя терапевт, който се грижи за баланс на енергийно и физическо ниво с холистични методи. Разбира се, редовно правя разкрасителни процедури в салона, които включват терапии за лице и тяло – HydraFacial, Кислородна мезотерапия, масаж LPG и т.н. С космите отдавна нямам задължения, защото фотоепилацията трайно ни “разведе”.

Какво те прави щастлива?

Аз съм много щастлив човек – работя с любов, живея свободно, мечтая редовно, искам постоянно, трудя се упорито, сама постигам целите си! Имам сплотено семейство, превъзходни кучета, истински приятели. Аз съм изключително щастлива жена.

Една жена трябва да...

Да не спира да иска и да кокетничи. И много важно – да се грижи редовно за външния си вид. Женското самочувствие и харизма има магическо въздействие и съзидателна сила.

Какъв е твоят свят, твоите правила?

Моят свят е розов и цветен. Ухае на парфюм. Динамичен, организиран, подреден, чист. Много шопинг. Много усмихнат и енергичен.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама