Юлия Атанасова: Романтична, многопластова... просто себе си


Юлия Атанасова: Романтична, многопластова... просто себе си

Юлия е от онези жени, които са успели да намерят баланса между професионалния и личния живот. И се справя успешно както като мениджър продажби на глобална дигитална компания, така и като автор на личен блог. С нея си поговорихме повече за нещата, които я вдъхновяват да пише и как това й помага в натовареното ежедневие. Както тя сама определя света си: "Романтичен и амбициозен, в който съзнанието среща успеха."

Опиши се с 3 думи.

Любов, вяра, наивност.

Кафе или чай и по колко?

Кафе – с ритуал!

Какво е първото нещо, което правиш сутрин?

Ритуалът с кафето :) Моите 15 минути усамотение, през които слушам музика, чета, мечтая или пиша нещо… времето за мен. Мисля си и какво бих искала да ми се случи през предстоящия ден и се зареждам, подреждам желанията и стъпките за реализирането им.

Без какво не излизаш от вкъщи?

Идеи и парфюм.

Каква искаше да станеш като малка?

Исках да се занимавам с музика, после с мода... доста мечтаех.

А стана?

Търговски директор.

Наскоро стартира собствен блог, Judway. Защо го кръсти така и какво споделяш в него?

Мои близки ме наричат Джуд. Оттам естествено дойде и Judway (по начина на Джуд). Мисията му е да вдъхновява за щастлив живот.

Защо да четем блога ти?

Защото пиша за любовта, щастието и мечтите като най-точния компас на човека. А и аз самата се презареждам докато го списвам и действа. Занимавам се с продажби вече повече от 10 години, като търговски директор на медийни групи. В момента съм мениджър продажби за България на глобална дигитална компания. Управлението на продажбите е свързано с много финансови планове, стратегии, срещи, отчети, контакти, комуникация и отговорност. Има направени изследвания, които сочат, че една от най-стресовите професии в света е тази на търговския директор. Много добре разбирам това, но за разлика от мнозина, които се отказват в даден момент, продължих смело, благодарение на това, че се обърнах към себе си. До голяма степен това задържане в бранша дължа на любопитството си към новото в бизнеса, но и на интереса ми към живота, любовта, щастието, споделянето и различния подход към ежедневнтите житейските ситуации. В блога отразявам и собствените си упражнения и мисли за осъзнат живот и поемане на пълната отговорност за собственото щастие. Смея да твърдя, че новата гледна точка се отразява положително и на ежедневието ми, и на работата ми, и на взаимоотношенията ми.

Вярвам, че силата на всеки от нас е в откриването на собствените ни чувства като двигател. И тази наша дълбоко скрита енергия ни води в живота напред безотказно. Тя е нашият компас, креативна мощ. Подсказва ни кога да забързаме или намалим темпа. Прави ни магнетични и ни приближава към това, което желаем. Тя ни помага да творим чудесата. Тя ми помогна да създам и блога. Искрено се надявам да вдъхнови и читателите.

Как би описала стила си на обличане?

Романтичен, изчистен... и комфортен. Обичам модата. Експериментирам със съчетания и аксесоари. С течение на времето все повече се вдъхновявам от класически идеи.

Коя е последната ти придобивка в гардероба?

Туника в източен стил.

Какво най-много харесваш в себе си?

Че съм многопластова и съм себе си.

А какво би променила?

Не бих казала, че искам да се променям. Но имам желание да се уча. А това, на което искам да се науча, е още малко търпение.

3 неща, които обожаваш да правиш?

Мога да слушам музика, пия кафе и оцветявам книжки по всяко време.

На какво не можеш да устоиш?

На усмивката на прекрасната ми малка племенница.

Как релаксираш?

Дишам, разхождам се сред природа или пиша. Писането ми помага най-много, както и определени книги, които обичам да си препрочитам. Създавам си пространство. Колкото може повече. Да мога да се чуя. В такива моменти избягвам шума.

Как се поддържаш във форма, твоите малки женски тайни?

Грижата за себе си според мен не е лукс, а начин на живот. Съвсем малко е необходимо, за да се преобразим тотално. Като начало, пия много вода. Храната е важна, вслушвам се в тялото си, когато стане на въпрос какво ми се яде. Масажи, парна баня, ходене, йога и здрави и топли мисли.

Една жена трябва....

Да си вярва, да се обича.

Какъв е твоят свят?

Романтичен и амбициозен, в който съзнанието среща успеха. 

 

Снимки: Славея Йорданова

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама