10 характерни черти на жената Козирог


10 характерни черти на жената Козирог
Снимка: iStock/Guliver

Характерът на жените е изключително труден и непостоянен. Знаем, че ние можем да сме много капризни и често сменяме настроенията си.

От друга страна, сме нежни, красиви и грижовни същества. Бихме направили всичко за човека, когото обичаме.

Жените имаме много по-различно мислене от представителите на силния пол и затова сега ще ви запознаем с някои наши характерни черти, които затвърждават поведението ни.

Навлизаме в месеца на Козирога. Представителите на този знак са мили, отзивчиви и рационални. Те са кариеристи и на тях винаги може да се разчита. Вижте какъв характер притежават жените от този зодиакален знак и защо е хубаво да имате поне една от тях в обкръжението си.

1. Жената Козирог може би е най-добрият вариант за партньорство. Представителките на този зодиакален знак са умни, хубави и съобразителни.

2. Смелостта в жената Козирог стои на ниво. Самата тя на вид изглежда като ледена кралица, но това съвсем не е така. Просто никога не показва емоциите си.

3. Представителките на този зодиакален знак умеят да се контролират и да сдържат емоциите си.

4. Ако желаете да спечелите сърцето на жената Козирог, внимавайте и на първо време покажете, че можете да сте само приятели.

5. Жената Козирог оценява и държи човека до нея да е мил и любезен. В противен случай може да ви зареже без дори да ви каже защо.

6. Без значение, че много често тя владее ситуациите и е мъжът в семейството, тайно се радва ако и отсрещната страна покаже интерес да контролира момента. Тя иска да бъде глезена, но често не си го позволява.

7. Дискретността е много важна за жената Козирог. Макар и сигурна във всичко това е изключително важно за нея.

8. Характерно за нея е, че ако се влюби, със сигурност ще се отдаде напълно и ще е готова за всичко в любовта.

9. Не обича да бъде притеснявана и когато дойде време да избира, я оставете сама да помисли и не притискайте.

10. За да изгради и да създаде една връзка, жената Козирог трябва да е напълно сигурна в партньора си. Иначе никога не би отворила сърцето си за него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама