10 неща, които трябва да знаете, преди да излезете на среща с Водолей


10 неща, които трябва да знаете, преди да излезете на среща с Водолей
Снимка: iStock

Когато са влюбени, Водолеите обичат да се чувстват така, сякаш са с най-добрия си приятел през цялото време. Те винаги ще бъдат до вас по време на криза и ще ви помогнат в разработването на цели за вашия професионален успех. Понякога могат да ви изненадат приятно, като разкрият по-нежната си страна. Дори този въздушен знак да не е много романтичен, той все пак ще намери начин да ви покаже колко много означавате за него.

Хубаво е преди среща с Водолей да знаете тези 10 неща:

1. Те ​​са прагматични, но внимателни

Водолеите са много отдадени на връзката си, но не смятат, че любовта изисква от тях да поставят своите желания пред тези на партньора си. Тъй като са прагматични и действат в собствените си интереси, влюбеният Водолей не е егоцентричен.

2. Те не се впечатляват от грандиозни жестове

Срещата с Водолей трябва да бъде специална и непретенциозна. Те често се трогват от някой, който избира да отидат на среща като доброволци за добра кауза или от някой, който си спомня как харесват кафето си, отколкото от някой, който ги води в най-скъпия ресторант в града.

Вижте още: Годишен хороскоп за 2024 за зодия ВОДОЛЕЙ

3. Те се чувстват в капан, когато говорите за бъдещето

Що се отнася до любовта, Водолеите може да се колебаят. Дори когато изпитват силни емоции към другия човек, любовта може да ги накара да се чувстват ограничени или да се страхуват от бъдещето.

4. Те не харесват онлайн срещите

Много Водолеи потръпват, когато чуят думата "среща". Смятат го за прекалено официално. Предпочитат да се срещат с половинките си чрез социалните си кръгове. Да бъдеш открит, честен и готов да се разбираш с настоящите приятели на Водолея означава много.

Вижте още: Какво е да имате Водолей за приятел

5. Те винаги разделят сметката

Водолеите биха искали да имат забавна среща, преди да се съгласят на истинска романтична среща, и биха предпочели да разделят разходите за вечеря.

6. Те мразят зависимостта в любовта

Водолеите не искат да разчитат на никой друг, нито искат някой друг да разчита на тях.

7. Те се наслаждават на интелектуалните дебати

Те желаят да бъдат чути. Въпреки че не е нужно да споделяте техните вярвания, вие трябва да ги уважавате, независимо от вашето несъгласие.

8. Те обичат да поемат водещата роля в любовта

Въпреки че може да изглежда, че Водолеите се носят по течението, важно е да следвате примера им в ранните етапи на романса. Те обичат да водят, когато става въпрос за любов.

Вижте още:  Най-добрите сексуални партньори за Водолей са от тези зодии

9. Техният социален календар винаги е препълнен

Тъй като имат много приятели, Водолеите няма да ги изоставят само защото имат връзка. Попадането в социалният календар на Водолей може да бъде трудно, но си струва усилията.

10. Те не се нуждаят от постоянно информиране от вас

Не е нужно да изпращате на този въздушен знак милиони съобщения, когато са далеч от вас. Те обичат своята независимост и се радват да бъдат с други хора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама