Какво е да имате Водолей за приятел


Какво е да имате  Водолей за приятел
Снимка: iStock

Зодия Водолей се свързва с 11-и дом в астрологията и често е наричан хуманитарният човек на зодиака.

Вижте още: Тези две зодии смятат, че не заслужават любов

Водолеят е синоним на партьорства, платонични приятелства и бизнес отношения. Като типичен въздушен знак има огромна нужда от свобода. Неговият планетарен управител е Уран, който е известен с провокирането на бунтове и незачитането на авторитети.

Най-добри връзки и приятелства изграждат с Везни, Лъв и Близнаци. Вижте какви приятели са представителите на зодия Водолей.

1. Водолеите са хората, които могат да ви окажат най-голяма помощ, ако искате подкрепа, за да направите кардинална промяна в живота си. Те обожават да разрушават нормите.

2. Ако имате приятели от зодия Водолей, ще се чувствате вдъхновени от тяхното нетрадиционно отношение и възглед към света. Освен това, те винаги ще ви подкрепят във вашите необичайни идеи, дори да изглеждат луди за света.

Вижте още: 4 причини защо Девите подлудават мъжете

3. Водолеите са най-добрите съветници. Те са изключително честни и прями, освен това имат таланта да виждат ситуацията от различна перспектива, което им дава възможност да дадат най-точния съвет.

4. Водолеите са страхотни приятели, защото мразят интригите и ценят много добрите отношения и комуникация с хората, на които държат.

5. Водолеите винаги защитават своите приятели, независимо какво ще им коства това. Те никога няма да ви оставят в труден момент.

6. Водолеите трудно излизат извън контрол, притежават изключително хладнокръвие и аналитична мисъл. Не биха се впуснали емоционално в безсмислени кавги.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама