4 причини защо Девите подлудяват мъжете


4 причини защо Девите подлудяват мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Има нещо, което наистина подлудява мъжете в представителките на зодия Дева. Това са жените, които най-рядко остават необвързани.

Вижте още: Коя участничка сте от "Ергенът" според зодията ви (първа част)

Независимо дали са облечени провокативно, или са супер небрежни - те никога не остават незабелязани от силния пол. Има един неоспорим факт - Девата е една от най-сексуалните жени в зодиака.

Непретенциозният ѝ характер я кара да изглежда невинна с невъоръжено око дори когато всъщност е абсолютно доминантна в леглото.

Представяме ви 4-те причини, заради които Девата е кралицата на мъжките сърца. Този текст е подходящ и за дамите от другите зодиакални знаци, просто защото Девата има на какво да ви научи.

1. Може да издаде наръчник за добър секс

Тя прави секса единствено по рода си преживяване. Девата обръща внимание и на най-малките детайли и има умението да накара партньора ѝ да се чувства единствен и уникален. В леглото ще направи любимите ви пози и ще сбъдне и най- големите ви фантазии, за да ви подари нощ, която никога няма да забравите.

2. Грижовна

Девата е една от най-грижовните жени, когато става въпрос за партньора ѝ. Тя първо ще сбъдне всичките ви мечти, ще ви даде цялата любов на света, а когато е сигурна, че ви е дала всичко възможно в една връзка, най-вероятно ще ви остави, за да се чудите дълго време дали всичко това е било сън или реалност.

3. Предан партньор

Девите са най-лоялните партньори. Нейната увереност в себе си и способността ѝ да бъде до вас, независимо през какви трудности минавате, я прави още по-секси.

4. Уравновесеност

И ако жените често ги дразни крайното спокойствие на техните приятелки Деви, то за мъжете това е още по-привлекателно. В критични ситуации Девата винаги успява да запази самообладание и по един много прагматичен начин да разчисти всички препятствия по пътя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама