Тези 2 зодии смятат, че не заслужават любов


Тези 2 зодии смятат, че не заслужават любов
Снимка: istockphoto.com

Любовта е най-голямата движеща сила в света. Никой не би го отрекъл. Дори и тези, които казват, че нямат нужда от нея, тайно се надяват да влезе в живота им, но просто се страхуват да не бъдат разочаровани.

Вижте още: Коя участничка сте от "Ергенът" според зодията ви (първа част)

Днес ще ви представим 2 зодии, които не се страхуват да обичат, но смятат, че не заслужават любовта на партньора си. Това не означава, че не могат да създават връзки, а че пътят към сърцето им е по-дълъг.

РАК

Раците са един от най- любящите и предани партньори. Нежните им души имат нужда да се обграждат само с хора, които обичат и да не създават случайни приятелства. Именно голямата им чувствителност е причината понякога ракът да се чувства така сякаш не заслужава да бъде обичан. Дори, когато някой техен роднина се държи малко по-грубо с тях, те автоматично смятат, че са мразени.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите често са наричани изгнаниците на зодиака. Причината не е, че хората не ги харесват - напротив тяхната непринудена енергия е магнит за любов, но просто водолеите предпочитат усамотението. Те много често смятат, че са неразбрани от хората и дори, че ги възприемат като малко луди и в това се крие причината да смятат себе си за недостойни да бъдат обичани.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама