Защо Водолей е най-криворазбраната зодия


Защо Водолей е най-криворазбраната зодия
Снимка: iStock

Хората от този зодиакален знак са свободолюбиви мечтатели, които за останалите са малко странни. Те са творчески умове с големи сърца, но често си остават неразбрани от околните, което е малко изтощително и обезкуражаващо за тях от емоционална гледна точка. Ето и 3 причини защо Водолей е най-криворазбраният знак в зодиака:

Той е на принципа или всичко, или нищо

Когато един Водолей допусне някого в сърцето си, той иска или всичко, или нищо. Не обича игричките и недомлъвките. Човекът Водолей вярва в теорията за сродните души и когато сметне, че е открил своята, иска да сподели абсолютно всичко в живота си с нея. Това не звучи като нещо лошо, но обикновено води до неприятни последствия, особено ако се намери човек, който да разбие сърцето на Водолея. Тогава той става още по-дистанциран и студен – това е неговият защитен механизъм.

Той мечтае твърде много

Няма нищо лошо в мечтите, когато те са относително реалистични. Проблемът на хората от тази зодия е, че те често бленуват за невъзможни неща като да пътуват до Луната, да променят света, да възстановят вярата в човечеството. Така те понякога изглеждат глупави, недозрели и екзалтирани в очите на околните, а не са такива. Просто в тяхната душа се крие повече надежда и повече вяра в доброто.

Той не може да лъже

Представителите на зодия Водолей казват всичко право в очите, защото не могат да прикриват мнението си. Тези неща просто не са част от характера им. Лъжата ги кара да се чувстват зле, но пък и склонността им да бъдат толкова откровени, до болка, им печели врагове.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама