2-те зодии, които не могат без сeкс


2-те зодии, които не могат без сeкс
Снимка: iStock/Guliver

Те са известни като секс богове. Нищо не им е странно и не умеят да казват "не". Представяме ви двата зодиакални знака, които просто не могат да живеят без плътски страсти.

Скорпион

Когато става дума за любов, страст и секс, Скорпионите винаги присъстват и имат главната дума. Те са алфата и омегата на сексуалните умения и лесно ще ви въведат в свят на фетиши. Известни като отлични любовници, Скорпионите имат и неустоима сила на привличане и особено изразена аура, с която могат да привлекат, когото си пожелаят, но и да го принудят да играе по техните правила. Ако случайно се окажете обект на Скорпион, знайте, че ще "паднете", когато му дойде времето, а вашето нощно приключение ще бъде увенчано с най-интересния секс, който някога сте правили. Скорпионите особено обичат секси бельото, така че ако искате да ви запомни, знаете на какво да заложите.

Вижте какво правят различните зодии след секс

Рак

Членовете на този зодиакален знак са особено емоционални, но и страстни. Те смятат, че сексът е най-добрият начин да се постигне близост и са много отворени и либерални. Не се страхуват открито да покажат своите интереси и да предложат интимно запознанство. Между Раците има най-много сексуална страст, която трудно може да ви подмине, без да й обърнете внимание. Особено ненаситни са, а удоволствието дълго ще го помните.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама