2 зодии ги очаква вълнуващ ден на 8 юли


2 зодии ги очаква вълнуващ ден на 8 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя не разгласявайте детайли от личния ви живот. Щастието обича тишината и това се отнася с пълна сила и за вас.

Телец

Това е ден, в който да проявите толерантност и търпение към близките ви. Нервите ви ще бъдат опънати до край, но трябва да издържите изпитанието.

Близнаци

Колкото и да сте унили през този ден не преставайте да вярвате в чудеса, но приберете лупата. Те ще се появяват, когато най-малко очаквате.

Рак

Тази неделя  се опитайте да се поставите на мястото на другия. Само така ще може да извлечете полза от ситуацията и да се радвате на хармонични отношения.

Лъв

Днес хората около вас ще са по-склонни да ви дават акъл, отколкото реално да ви помогнат. Запасете се с търпение и тапи за уши и свършете сами всичко, което имате като задължения.

Дева

Изживейте днешния ден, както ви харесва. Той ще бъде достатъчно хубав, че да не ви се наложи да кроите планове за бъдещето или дори по-лошо да си припомняте миналото.

Везни

Тази неделя ще се наложи да вземете някакво важно решение и по-добре ще е да не го отлагате, за да не се окаже, че някой друг ще го вземе вместо вас. Никой няма да ви чака, ако започнете да се колебаете.

Скорпион

Тази неделя ще бъде спокойна, но и много продуктивна, ако обаче успеете да се накарате да свършите нещо. Започнете с нещо малко и няма да усетите как още до обяд ще сте приключили с всички важни задачи по дома.

Стрелец

Бъдете внимателни изказа си. Проблемът ще е там, че в компанията ви няма да присъстват хората, с които бихте желали да сте. Не се притеснявайте. В следващите дни ще си наваксате с желанията.

Козирог

Днес трябва много да внимавате с това, което казвате, ако не искате да си създадете проблеми с ваши любими хора. Съществува голяма вероятност да обидите някого и после ще ви е много трудно да поправите грешката си.

Водолей

През този ден не избягвайте хора, които изглеждат по-успели от вас. Вие самите сте постигнали не малко и няма от какво да се притеснявате. Огледайте се в очите на любимия ви човек.

Риби

Ако днес успеете да видите целта пред себе си и имате достатъчно вяра в собствените си сили ще можете да минете през всичко. Обстоятелствата ще е на ваша страна и нищо няма да може да попречи на желанията ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама