3-те зодии, които ще се ВЛЮБЯТ през юли


3-те зодии, които ще се ВЛЮБЯТ през юли
Снимка: iStock/Guliver

Има нещо наистина магично в месец юли! Като започнем от посрещането му, минем през срещите с приятели на открито и стигнем до годишните отпуски. Какъв по-хубав период от годината човек да се влюби лудо? Е, 3 от зодиите имат всички шансове да се докоснат до магията на юли в любовно отношение.

Козирог

Съвсем скоро може да се появи човек, който да преобърне представите ви за любов, привързаност и страст. Уж небрежен летен романс, а има перспектива да прерасне в изпепеляваща връзка. Не е изключено да се замислите за преместване в друга държава или град. Какво по-хубаво от ново начало, когато е замесена любовта?

Рак

Любовта ви дебне зад ъгъла и е въпрос на малко време и търпение, за да се случи. Може би в началото няма да повярвате, че сте срещнали "перфектната" половинка във вашите очи, но с времето ще разберете, че късметът този път ви се е усмихнал. Само не правете грешката да споделяте плановете си за общо бъдеще, сватба, деца, защото нищо чудно да изплашите вашия човек. Оставете малко загадъчност и това ще се окаже успешният начин, по който да общувате.

Дева

Време е да обърнете гръб на всичките си страхове и километричните списъци с изисквания. Бъдете импулсивни, непринудени и вроденият ви чар ще ви отведе при точния човек, който да оцени прекрасните черти на характера ви. Звездите не могат да ви обещаят, че това ще е истинската любов на живота ви, но определено ще си заслужава тръпката, така че й се отдайте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама