Най-добрите зодиакални комбинации в любовта


Най-добрите зодиакални комбинации в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Хората използват астрологията за най-различни цели - да получат предположения за бъдещето си или да опознаят характера си. Но тя може да ви помогне и в любовен план. Ако сте в търсене на правилния човек, тези комбинации биха ви помогнали. А ако вече сте го намерили, това би било допълнителна мотивация за вас да го разберете и да позволите връзката ви да премине на следващото ниво.

Лъв и Овен

Два огнени знака, които имат невероятно привличане помежду си. Те често може да стигат до сериозни скандали, но това не може да разруши връзката им. В нея Лъвът дава идеи, а Овенът ги осъществява. При тях не съществува скука. Единствената причина, поради която биха могли да се разделят, е прекалената ревност и от двете страни.

Дева и Лъв

Прекрасна двойка, която може да се наслади на дълга и спокойна връзка. Ако се опознаят достатъчно и преодолеят първоначалните сблъсъци без драми, винаги ще могат да предусещат желанията и мислите на другия. Спокойната Дева ще компенсира буйния нрав на Лъва и това ще създаде една хармонична връзка.

Риби и Скорпион

Разликата във вижданията им прави съвместния им живот предизвикателен и интересен. Рибите разбират най-добре Скорпионите. Ако ледът между тях се стопи, те ще бъдат много сплотени и ще имат една от най-здравите връзки.

Двама Водолеи

Те имат особена чувствителност, която друга зодия трудно би понесла. При тях не съществуват битови спорове. Те биха посветили цялото си време на това да обсъждат философски въпроси и да спорят за произхода на Вселената, отколкото да се занимават с битовизми.

Скорпион и Рак

Химията помежду им е изключително силна. Те търсят стабилност в живота си и я откриват един в друг. При тях любовта може да се случи от пръв поглед и да продължи много дълго време.

Телец и Рак

Те имат еднакви идеали за бъдещето си. Смятат, че стабилният брак се дължи на децата. Най-любимото им занимание е да си стоят вкъщи и просто да гледат спокойно телевизия. Домошари са и това им помага да пазят спокойствието в отношенията си.

Скорпион и Близнаци

Скорпионът може би е единственият знак от зодиака, който толкова добре разбира Близнаците, толкова странна и променлива зодия. Тяхната връзка се гради предимно на физически контакт, поради което съжителството им е доста трудно.

Двойка Близнаци

Разбират се повече от перфектно. Характерът им е прекалено странен и обърква останалите. Те винаги се разбират взаимно и това им е достатъчно за изграждането на връзката.

Риби и Козирог

Те са много целеустремени. Ако имат обща цел и биха си били полезни, връзката между тях би била много силна.

Лъв и Стрелец

Както при Овен и Лъв, така и тук двете зодии са огнени, което подсилва връзката им. Може да срещнат трудности от страна на Стрелеца, защото той не само, че много лесно се влюбва, но и много лесно разлюбва. Затова трябва Лъвът да поддържа страстта помежду им, за да не изгуби партньора си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама