3 начина да направите жената Лъв щастлива


3 начина да направите жената Лъв щастлива
Снимка: iStock/Guliver

Сезонът на Лъвовете започна! Ако търсите идеи за рожден ден или просто допълнителни начини да накарате жената Лъв да се почувства специална и истински щастлива, ето няколко сигурни начина.

1. Големи жестове

Лъвовете обичат всичко да бъде „уау”. Макар че харченето на пари винаги се оценява от тях, това не означава непременно нещо грандиозно и скъпо. Пикник на любимото им място с любимата им храна, парти изненада с всички приятели или просто пищна украса у дома от сорта на десетки балони и банери за рожден ден биха предизвикали сълзи в очите на Лъвиците.

2. Приключение

Забавен и изпълнен с енергия, Лъвът е човек, който обича да изследва нови места и да се запознава с нови хора. Може би ще успеете да организирате кратко пътуване през месеца, за да я накарате да се отпусне. В случай, че нямате подобна възможност, помислете за идеи от типа на пейнт бол и стаи със загадки.

3. Спомени

Каквото и да си говорим, Лъвовете са егоцентрични и обичат да са център на вниманието. От друга страна, са доста сантиментални. Добра идея да зарадвате жена, родена под този знак, е да й подарите колаж с нейни снимки през годините. Така ще може едновременно да се полюбува на себе си, но и да се разчувства от милия жест.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама