3 причини да обичате мъж Водолей


3 причини да обичате мъж Водолей
Снимка: iStock

Водолеят кипи от енергия и е толкова свободолюбив, че може да напусне работа на момента, в който шефът се опита да му наложи волята си. Непреклонността и силата да намират решение на всеки проблем, е сред ключовите качества на тази зодия. Ето още 3 причини да обичате мъж, роден под зодията на Водолей.

1. Няма да скучаете

В по-голямата си част мъжът Водолей иска жена, с която да се забавлява и да ходи на мини-приключения. Мъжете Водолей се отегчават лесно, затова бъдете готови за спонтанни преживявания – изпробване на екстравагантни ресторанти, скачане с бънджи или изненадващи пътувания.

2. Имат блестящ ум

Често им се случва да прибягват до философски размисли, но рядко биха се занимавали с изкуство.Обичат да наблюдават, изследват и анализират всичко. Действителността винаги е поставена на първо място в дневния план - за тях тя е най-важната. Без заблуждения, излишна романтика и розови облаци.

3. Търпеливи и любвеобвилни са

Въпреки че често се усамотяват, мъжете Водолеи могат да бъдат прекрасна компания. Дори и да обидите представител на този знак, бъдете спокойни. Той бързо ще ви прости.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама