3-те двойки зодии, които ги грози раздяла през април

  • 3-те двойки зодии, които ги грози раздяла през април
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 13.04.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Любовта е нещо велико, но не на всички им е писано да остареят с партньора си. Ето кои са несъвместимите зодии, които този месец ще преосмислят връзките си.

Скорпион-Овен

При тази двойка любовта много често се бърка с изпепеляваща страст. Овните са изключително бурни, сексуално заредени, а Скорпионите с радост приветстват цялата тази динамика. За съжаление, освен чудесни отношения между чаршафите, тези два зодиакални знака не могат да си поделят властта във връзката. Април ще ги накара да преосмислят любовта си.

Телец-Рак

Честно казано, е истинско събитие, че се е зародила любов между вас. Като характери и интереси сте коренно различни - Ракът е истински интроверт, вглъбен в емоционалния си свят, докато Телецът жадува за срещи с хора и социални дейности. През април могат да започнат малки караници, които към края на месеца да прераснат в големи скандали и раздели.

Близнаци-Дева

Приказливи, суетни и със собствена философия за живота, и двете зодии живеят в собствен свят. Любовта между тях надали е пламнала от раз, по-скоро се е развивала постепенно и в никакъв случай не можем да кажем, че е страстна и изпепеляваща. Пролетта ще ги накара да преосмислят отношенията си и да търсят нови контакти със срещуположния пол.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.