Как всяка зодия проваля връзката си


Как всяка зодия проваля връзката си
Снимка: iStock/Guliver

Всяка от нас иска да има щастлива връзка и да се чувства ценена и обичана от половинката си. Но за съжаление не винаги се случва така, а често, без дори да осъзнавате, вие самите сте виновни за това. Ето как всяка зодия проваля връзката си.

Овен

21 март - 19 април

Типично за зодия Овен, сте винаги в движение и в търсене на нови приключения. Опитвате се да бъдете навсякъде в живота си и много често така правите и в отношенията си. Не обичате да се разочаровате и ако някой не изпълни  очакванията ви, се настройвате негативно. Така проваляте връзката си, защото смятате, че тя винаги трябва да е приключение за вас, а не нещо сериозно.

Телец

20 април - 20 май

Като Телец винаги ви е трудно да забравите даден проблем. Без значение колко време е минало от дадена ситуация, сте готови постоянно да натяквате и напомняте миналото. По този начин обаче сами разрушавате връзката си. Дори не се опитвате да забравите, а това е голяма пречка за вашите отношения и връзки в живота.

Близнаци

21 май - 20 юни

Като типични Близнаци, мисленето ви постоянно се променя. За вас е трудно да определите гледните си точки, камо ли на някой друг. Разрушавате връзките си, защото мислите, че на друго място всичко е розово, а при вас винаги е черно, без да има реален проблем и да се опитате да го разрешите. Съсредоточете се върху това, което имате и го оценявайте.

Рак

21 юни - 22 юли

Като Рак вие трябва да имате пълен контрол над връзката си. Оказва се на моменти, че сте прекалено вглъбени в нея. Това е така, защото искате да знаете за всеки малък детайл в отношенията ви с половинката. Често изпадате в дълбоки мисли и за вас е важно да познавате човека до най-малкия детайл. Оставяйте по-често партньора ви да диша, в противен случай ще го загубите.

 

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама