3-те двойки зодии с общо бъдеще в ЛЮБОВТА през 2020


3-те двойки зодии с общо бъдеще в ЛЮБОВТА през 2020
Снимка: iStock/Guliver

Никога не можем да предвидим кога любовта ще ни връхлети и ще ни остави без думи. За някои зодии тази година приключи в любовен план и ги очакват няколко месеца, в които сами да обмислят приоритетите си и да помислят върху грешките си.

Любовта за тях ще дойде през 2020 година, но ще бъде толкова обещаваща и с хубаво, светло бъдеще, че чакането определено ще си заслужава. Не се съмнявайте в това! Ето кои са те:

БЛИЗНАЦИ – РИБИ

Представителите на зодия Близнаци имаха тежка година в любовен план. Много от тях претърпяха разочарования, от които още не могат да се отърсят и да продължат напред. Именно за това те нямат нужда от нова връзка, защото са в напрегнат период, в който търсят себе си и всеки, който се появи, ще бъде наранен. От своя страна Рибите имаха по-неангажираща година, в която повече се забавляваха, отколкото си търсиха сериозни връзки. В този ред на мисли, вече усещат, че идва времето, в което трябва да намалят забавленията и да се замислят за любов и по-сериозна връзка, която ще им даде смисъл в живота. Бъдещето пред тези две зодии заедно изглежда много обещаващо! Това, което трябва да изчакат, е да не се заемат с нови любовни истории до началото на 2020 година, за да не развалят това, което ги очаква само след 3-4 месеца. Потърпете още малко, любовта идва за вас...

ТЕЛЕЦ – ЛЪВ

Телците имат навика лесно да се влюбват и да искат всичко тук и сега. Те рядко имат търпението една любов да се развие, преди вече да си представят сватба и деца. Това е и техният проблем, който често плаши другите. Лъвовете от своя страна имат нужда от нещо такова – някой, който да им покаже, че има сериозни намерения, макар и малко да избързва пред събитията. Лъвовете не могат повече да допускат сърцата им да биват разбивани, затова следващият път, в който се влюбят, може и да е за цял живот. Бъдещето през зодиакалните знаци Телец и Лъв като двойка изглежда наистина вълнуващо и пълно с изненади. Двете зодии ще открият нови хоризонти в любовта и вълнения, които не са изпитвали досега. Само трябва да почакат още малко, докато в един прекрасен ден не се срещнат и магията не ги връхлети на мига. Какво са няколко месеца пред цял един живот щастие?

3-ТЕ ЗОДИИ, КОИТО ЩЕ СЕ СГОДЯТ ПРЕЗ 2020!

ВЕЗНИ – КОЗИРОГ

Везните имат навика понякога да са влюбени в двама и да се колебаят кой от тях да изберат. Сърцата са им големи и винаги има място за още чувства. Това обаче ги изхабява и те трябва да разберат, че за да са истински щастливи им е нужен само един човек. Козирозите подхождат малко гневно към любовта като вече съвсем са изгубили вяра, че тя съществува. Но това много скоро ще се промени. Края на 2019 година ще донесе емоционални промени и на двете зодии. Те ще осъзнаят какво искат от партньора до себе си, къде се виждат след години и за какво бъдеще мечтая. Везни и Козирог ще се срещнат в най-правилния за тях момент и помежду им ще пламне бурна и страстна любов. За разлика от много други такива, тази няма да е кратка и изпепеляваща, а ще даде ново начало на една дълга и щастлива връзка. Единственото, което трябва да направят до края на 2019 година, е да се тръгват с предразсъдъци към никого, а да се оставят по течението и да се опитват да опознаят истински всеки човек, който се опитва да се докосне до сърцето им. Зодиите няма да знаят в кой момент ще дойде тяхната половинка, затова не бива да рискуват и да се правят на недостъпни!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама