4-те зодии, които правят от всяка любов СЕРИОЗНА връзка


4-те зодии, които правят от всяка любов СЕРИОЗНА връзка
Снимка: Istock/Guliver

Това са зодиите, които приемат любовта сериозно. Те търсят своята половинка и нямат време за игрички. Могат да обичат много силно и от сърце. Дават всичко от себе си за човека, с когото са в момента и си мечтаят за сериозни отношения. Това са зодиите, при които всяка по-сериозна връзка приключва с щастливото "Да!".

Рак

Мисията в живота на Раците е да правят някого щастлив. Те не могат да бъдат сами дълго време, защото любовта е смисълът на живота им, а без нея нищо няма значение. Изключително отговорни са към връзките си. Никога не изневеряват и дори не си позволяват да погледнат друг човек. Просто нямат нужда от нищо, когато до себе си вече имат всичко, за което са мечтали.

Раците са много сериозни в семейството. Отговорни са, дават всичко от себе си за другите и се раздават докрай. Няма как да започнеш връзка с човек от тази зодия и тя да не се превърне в сериозно намерение за обвързване за цял живот.

Другите 3 зодии - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама