3-те зодии, които ще се сгодят до края на годината


3-те зодии, които ще се сгодят до края на годината
Снимка: iStock/Guliver

Бракът е чудесно нещо, особено когато си открил истинската си половинка. Тогава не се страхуваш какво ще се случи, а знаеш, че трябва да направиш всичко за своя човек. Това са 3-те зодии, които имат наистина сериозни връзки и могат да очакват следващата стъпка до края на тази година.

Близнаци

Имате наистина здрава и чудесна връзка, която не бива да губите. Малките ви различия са в рамките на нормалното - не може да очаквате довекът до вас да е ваше копие. Бъдете щастливи с дългия път, който сте извървяли заедно и запазете любовта си дълго, дълго време... че защо не и завинаги? Тази година е перфектна, за да чуете или зададете онзи въпрос, от който краката ви ще се подкосят. Няма смисъл да чакате повече, очевидно това е вашата половинка в живота. Имате бъдеще заедно и още много хубави емоции, които ви очакват.


Лъв

Започвате да се притеснявате, че никога няма да чуете Онзи въпрос, който така дълго чакате. Чудите се дали човекът до вас не е размислил и дали взаимоотношенията ви вървят в правилната посока. Истината е, че ви очаква незабравима изненада, а липсата на разговори по темата  е част от нея. Открили сте своя човек и трябва да бъдете спокойни, че и той мисли същото за вас. Имате уважение един към друг, разбирателство, нестихваща страст и всичко, за което някога сте си мечтали. Това е вашият човек!

НАЙ-ВЕРНИТЕ ЗОДИИ СЛЕД БРАКА - прочети ТУК


Водолей

Понякога има моменти, в които се колебаете дали сте с правилния човек. Всички такива колебания са напълно нормални, особено когато мине повече време и нещата станат наистина сериозни. Ако се разбирате, ако гледате в една посока и истински се обичате, какво има да се чудите? Още до края на тази година ще стане въпрос за това дали не ви е време да предприемете следващата крачка. Не се страхувайте да намекнете, че сте готови и в последния месец от годината... кой знае какво ще се случи!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама