3-те зодии с нова любов през ЮЛИ

  • 3-те зодии с нова любов през ЮЛИ
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 18.06.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Ако сте необвързани и се чудите кога най-после ще срещнете любовта, месец ЮЛИ ще бъде късметлийски за тези 3 зодии.

1. Риби (19 февруари - 20 март)

Чувствате се толкова зле, защото смятате, че любовният ви живот е безнадежден. Не се притеснявайте, нещата ще се променят този месец. Винаги сте мечтали да срещнете човек, който подкрепя всичките ви творчески усилия и иска да пътува с вас, за да открива нови култури. Мъж, който е чувствителен, емоционален и грижовен. Имаме една хубава новина - най-накрая ще сбъднете желанието си! Този човек ще влезе в живота ви през юли и вашият свят никога няма да бъде същият. Обърнете внимание на представители на зодиите Рак и Скорпион.

2. Вени (23 септември - 22 октомври)

Напоследък се чувствате тъжна и самотна. Макар че сте посветили тази година, за да се усъвършенствате като личност и професионалист, любовта ви липсва. През месец юли е най-добрият момент за започване на нова връзка и сте готова да срещнете човек, който е уверен и иска същите неща, както вас. Късметът ще бъде на ваша страна и той ще влезе в живота ви.

3. Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Този май сте готова да обърнете нова страница в любовния си живот. Вече не искате кратки връзки и летни емоции. И най-важното е, че сте готова да се научите как да управлявате своите емоции по един зрял и здравословен начин. Този месец ще дойде човек, който ще ви накара да се чудите защо изобщо някога сте си падала по някой друг - и ще остане с вас дори и в лошите моменти!

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.