3-те зодии със сериозни любовни проблеми през месец ЮЛИ

  • 3-те зодии със сериозни любовни проблеми през месец ЮЛИ
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 17.06.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Това са зодиите, които може да имат проблеми в личния живот. Всичко е поправимо, стига да знаем къде сме сбъркали и как да поправим грешката си, ако тя е в самите нас.

Ето и кои са зодиите с проблеми в любовта през юли:

Телец

Не се мислете за вечно прави, защото в живота няма човек, който никога да не е грешил. Проблемите ще създавате вие, защото никога не се извинявате без "битка" и предпочитате първо да поспорите здраво и чак след това да се замислите дали не сте виновни.

Тази черта от характера ви е черта, която никой няма да търпи за дълго. За това, ако искате да запазите добрия тон с половинката си през август, по-добре сменете подходя и се дръжте човешки. От страна на човека до вас може да ви подразни с вечните съвети, които ви дава. Покажете, че повече не може така.

Козирог

Не си мислете, че щом веднъж спечелите сърцето на половинката си, то остава ваше завинаги. Трябва да полагате повече усилия за връзката си – както вие, така и вашата половинка. Вече не си правите изненади, не се грижите за външния си вид и изобщо сте оставили романтиката на заден план. Задълженията никога не спират, но трябва да намираме време да поддържаме искрата жива и това зависи от самите нас. Първа за това ще заговори вашата половинка и не и се сърдете… наистина има нужда от внимание.

Риби

Трети човек ще обърка плановете ви и ще всее смут във връзката ви. Не става въпрос за изневяра, нито за флирт, а за недобронамерен човек, който ще започне да си измисля клюки по ваш адрес, така че половинката ви да погледне на вас с други очи. Изолирайте проблема и не му отдавайте голямо значение. Колкото по-малко внимание обръщате на лошотията, толкова по-бързо ще се откаже и ще си тръгне тя. Като изключим това, може би ще имате един много романтичен юли.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.