3 зодии, които ще се чувстват предадени в любовта до края на ноември


3 зодии, които ще се чувстват предадени в любовта до края на ноември
Снимка: iStock

Важно уточнение - да се чувстваш предаден не значи да си, в смисъл на изневяра. Това автоматично означава, че ако търсим неприятности, ще ги намерим. Ако сме се съмнявали в лоялността на нашите партньори, вероятно ще намерим търсеното доказателство. Но преди всичко тук говорим за импулс и инстинкт. Ето кои са зодиите, които ще се чувстват предадени и най-вече защо.

1. Лъв – Очаквали сте повече честност, отколкото сте получили

Там, където невежеството може да е блаженство, знанието наистина е бреме във вашия случай. Лъвовете несъмнено ще носят тежестта на истината на плещите си – в техните очи ще изглежда така, сякаш двама души в живота им ги лъжат и биват разкрити. Вашите детективски умения са страхотни, проницателни и взискателни сте.

Вижте още: Тези зодии трябва да внимават, грози ги предателство в края на ноември

2. Дева - Осъзнавате, че човекът, когото обичате, се е променил

Това, което краят на ноември носи в живота ви, е идеята, че може да сте били прави за нещо, с което наистина не искате да се сблъсквате в действителност. Може би сте се опитали да отречете, но вече не можете да се преструвате, че всичко е наред.

Може да почувствате, че в сърцето ви пропълзява студенина, но истината е, че се чувствате наранени. Човекът до вас се е променил, а с това се променя и визията, която сте имали за живота си оттук насетне.

3. Козирог – Партньорът ви е свалил маската си

Това, което ви носи краят на ноември, е потвърждение на всички ваши минали подозрения. Били сте предавани, но това не е нова новина за вас. През цялото време сте знаели, че нещо не е наред във връзката ви и че партньорът ви винаги е изглеждал малко мистериозен, станен или както искате го наречете. Искали сте да му се доверите и да повярвате, но това мъчително подозрение винаги е било там и през идните дни ще видите „човека зад завесата“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама