Тези зодии трябва да внимават, грози ги предателство в края на ноември


Тези зодии трябва да внимават, грози ги предателство в края на ноември
Снимка: iStock

Коледният дух започва с тихи стъпки да навлиза в живота ни – елхи, светлинки и чувство на уют. Уви, зимната идилия не се отнася за три зодии, които трябва да бъдат нащрек и да се пазят от "нож в гърба", който ще дойде от близък до обкръжението им човек.

Овен

За съжаление, няма да успеете да стоите далеч от конфликтите, които се разгарят в семейството или на работното ви място. Устата ви ще изпреварва мисълта не веднъж и два пъти и точно тогава ще разберете, че сте в „трън в очите” на доста хора. Ако успеете да бъдете по-сдържани и „събрани“, ще успеете да „минете между капките“, в противен случай ви грози уволнение и грозен скандал.

Вижте още: Вашата основна цел в живота според зодията ви

Скорпион

Вие притежавате безпогрешна интуиция и сте отличен психолог, но слабото ви място са чувствата. Един човек е влязъл в живота ви благодарение на това, че е предизвикал съжалението ви. Пазете се, защото накрая ще съжалявате вие. Не споделяйте подробности от личния ви живот с хора, които времето не е проверило, тъй като рискувате ваши тайни да излязат наяве.

Водолей

Последните няколко месеца бяхте изпаднали в голяма еуфория и не усетихте как допуснахте твърде близо хора, които познавате от скоро. Избягвайте да споделяте работните си планове и проблеми с колеги, които не са доказали лоялността си към вас. Това, че с някой може да се забавлявате добре след работа не означава, че може да му имате доверие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама