3 зодии, от които всички мъже бягат


3 зодии, от които всички мъже бягат
Снимка: iStock

Всяка зодия има свои собствени отличителни черти, които могат съответно или да привличат, или да отблъскват околните. Но някои представители на дамите от зодиакалния кръг имат толкова труден характер, че нито един мъж не може да остане с тях дълго време.

Козирог

Жените Козирог са родени кариеристки. По правило любовта и романтиката не са от особено значение за тях, поради което те бързо си откриват партньор, но и бързо се разделят с него. За мъжете е доста трудно да имат дълга връзка с жените от тази зодия. Някои представители на това съзвездие са доста властни, педантични и дори егоистични личности. 

ТОВА СА СТОЛЕТНИЦИТЕ НА ЗОДИАКА

Близнаци

От дванадесетте представители на зодиакалния кръг Близнаците най-много се страхуват да не изгубят свободата си. Разбира се, те не биха направили нещо, което ще ги обрече а самота, но и не се стремят към сериозна връзка. 

Дамите от този знак са весели, умни и гъвкави. И с тези качества първоначално привличат мъжете. Но страстта към тях бързо охладнява.

Лъв

Егоистичните Лъвици никога не биха позволили на мъжа да доминира във връзка им и обикновено успяват да потиснат индивидуалността на своя любим.

Дамите от този знак прибягват до всякакви трикове, за да накарат любимия си да прави това, което искат. Но след като той забележи, че избраницата му започва да „прекалява“, връзката им приключва.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама