Топ 5 на столетниците в зодиака


Топ 5 на столетниците в зодиака
Снимка: iStock

Според астролозите датата на раждане на човек определя не само неговата съдба, но и продължителността на неговия живот. 

Ето кои са столетниците в зодиака.

Телец

Представителите на тази зодия имат щастието да живеят спокоен и щастлив живот. По правило Телците рядко се разболяват и за разлика от връстниците си рядко търсят медицинска помощ. Денят им започва с упражнения и продължава с физическа активност и спорт. 

Трите ЗОДИИ които скоро ще срещнат любовта

Рак

Представителите на този знак цял живот следват мотото: "Здравословна храна, спорт и любов".

По правило Раците живеят до дълбока старост, но има и изключения. Тези, които не са се научили да контролират емоциите си, могат сериозно да навредят на здравето си и постоянният стрес да доведе до развитието на опасни заболявания.

Водолей

Представителите на тази зодия са заклети противници на медицината и всички лекарства. Предпочитат да се лекуват сами, като подреждат мислите си и се освобождават от ненужните проблеми. Тъй като Водолеите имат огромен запас от енергия, те лесно могат да се отърват от всякакви заболявания, запазвайки положителното си отношение към живота. Именно той ще им помогне да доживеят до дълбока старост и да отгледат внуците си.

5-те ЗОДИИ родени с несравнима красота

Лъв

Представителите на тази зодия се считат за най-силните. Често се сблъскват с много трудности и препятствия, но лесно се справят с тях и продължават напред.

Лъвовете не обичат да се оплакват от проблемите си. Те знаят как да запазят трезвия си ум. 

Риби

Звездите обещават дълъг и наситен с щастливи събития живот на представителите на тази зодия. Рибите не обичат да спортуват, но черпят сила от общуването с другите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама