Най-лошите снахи са от тези зодии


Най-лошите снахи са от тези зодии
Снимка: iStock

Отношенията между свекърва и снаха рядко са спокойни и нормални. Повече снахи правят всичко възможно да избегнат конфликтите. Но има и такива, с които е невъзможно нито една свекърва да се разбере. Те са родени под няколко зодии.

Овен

Дори майката на жената Овен понякога не се съгласява с нея. Овните винаги са уверени в своята правота, често демонстрират упоритост, не правят никакви компромиси. В тази ситуация свекървата постоянно ще страда.

Лъв

Жените от този знак се смятат за кралици. Те не се съобразяват с чуждото мнение, не се опитват да влязат в ничия позиция. Нито една свекърва определено няма да е щастлива със снаха Лъв.

Дева

Представителите на това зодиакално съзвездие са строги и взискателни. Девите обичат реда, опитват се да го внесат навсякъде и във всяко отношение. Те поставят не просто правила, а изисквания и искат всички членове на семейството да живеят според техните закони. В тази ситуация единствено самата Дева ще бъде щастлива, но не и нейната свекърва.

Зодиите, които ненавиждат хаоса в дома и винаги се стремят към съвършенство

Скорпион

Скорпионите изглеждат спокойни и уравновесени, но всъщност не са. Те са отмъстителни, често упрекват свекървата си за минали грешки.

Стрелец

Снахите от този знак казват в прав текст това, което мислят. Те често наранят свекървата с изказванията си. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама