30-дневно предизвикателство за всяка зодия – част 1


30-дневно предизвикателство за всяка зодия – част 1
Снимка: iStock/Guliver

Има моменти, когато човек се чувства погълнат от сивото ежедневие. Особено в зимните месеци трудно успяваме да намерим мотивация, за да пробваме нещо ново или да предизвикаме себе си. Днес ще ви предложим цели 12 предизвикателства, съобразени с характеристиките на всяка зодия. Време е за един различен месец!

Овен: Филмов маратон

Направете списък с филмите, които винаги сте искали да гледате или пък някой ви е препоръчал. Вие сте здраво стъпили на земята, но малко откъсване от реалността не би ви навредило. Бъдете смели и експериментирайте с различни жанрове!

Телец: 30 дни без социални мрежи

Скъпи Телци, колкото и да отричате, знаем че прекарвате всяка свободна минута, разглеждайки снимки в Instagram. Повярвайте, светът няма да свърши с news feed-a ви, така че е време да вземете мерки и да излезете "на светло".

Близнаци: Уроци по танци

Вие имате навик да разпилявате енергията си, но може би не е лоша идея да се концентрирате върху спорт, който би ви помогнал да разкриете по-женствената си страна. 30 дни са напълно достатъчни, за да поставите стабилни основи за едно танго, например.

Рак: Готварски курс

Не е нужно да търсите групов курс, дори напротив. Имате нужда единствено от мотивация, за да приемете предизвикателството, било то и в домашни условия. Проучете различни рецепти, експериментирайте с подправките, забравете за доставките на пица до дома и ще бъдете очаровани от крайния резултат.

Лъв: Придобиване на ново умение

Надали е тайна за някого, че Лъвовете обичат да са номер 1 във всички сфери. Така че за представителите на огнената зодия е най-подходящо да се запишат на интензивен компютърен или езиков курс, за да блеснат на работното място.

Дева: 30 дни "гмуркане" към себе си

Девите имат нужда да се отдалечат от всички и всичко, за да могат да погледнат всяка една притеснителна ситуация от разстояние. За тях ще бъде наистина ползотворно да се "гмурнат" към дълбините на душата си, било то чрез медитация, релаксиращи масажи или нещо друго.

Очаквайте продължение!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама