4 причини, заради които си струва да обичаш жена Близнаци

  • 4 причини, заради които си струва да обичаш жена Близнаци
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 22.05.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Близнаците са доста двойствена зодия, но истината е, че са единствени по рода си! Жените, родени под този знак, са гъвкави, остроумни, общителни и със сигурност няма да останат за дълго сами, така че за тях важи максимата "кой превари – той завари".

1. Знаят своите качества

Близнаците са изключително уверени в себе си, знаят идеално колко струват, което ги прави и неревниви. Те няма да се впечатлят особено, ако им „чешете егото”, така че не се хабете напразно.

2. Всички я искат за компания

Честно, такива жени не се срещат всеки ден. Те общуват с лекота и с мъже, и с жени, без значение от възраст, националност или професия. Излишната суета не им е позната, бързо скъсяват дистанцията и точно затова са толкова желана компания.

3. Обичат различията

Близнаците си падат по противоположностите и надали ще търсят някой "себеподобен" за партньор. Никога не биха използвали различията или слабостите на половинката си, по-скоро ще ги изучават и обичат.

4. Подмладяват хората около себе си

Да остарееш в компанията на Близнаци е наистина невъзможно. Независимо от първите цифри в ЕГН-то, тези жени имат заразителен приключенски дух и ентусиазъм за живот. Точно тези черти ще карат човека до тази жена да се чувства като на 18 всеки ден!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.