4 супер интуитивни зодии, които "разчитат" хората


4 супер интуитивни зодии, които "разчитат" хората
Снимка: iStock/Guliver

Вашата интуиция е онзи тих глас, на който не винаги обръщате внимание, но със сигурност го чувате. Наречете го предчувствие, чувство за самосъхранение или нещо свише, това не е от значение. Уви, много пъти пренебрегваме интуицията си и след това съжаляваме, особено ако сме й обърнали гръб, когато е крещяла вътре в нас. Колкото повече усъвършенствате интуитивните си умения, толкова повече ще взимате правилни решения и ще имате коректна преценка за хората. А ето и кои са зодиите, които са толкова надарени с това "шесто чувство", че сякаш виждат околните като отворени книги.

1. Рак

За този знак интуицията и силното осъзнаване на емоциите вървят ръка за ръка, така че не е изненадващо, че те се съобразяват с вътрешните си гласове. Не само, че възприемат и попиват чувствата на близките си хора, но са също толкова възприемчиви и към напълно непознати. Може би е това е главната причина много хора да прекаляват в отношенията си с Раците, използвайки ги като "кошчета за душевни отпадъци".

2. Риби

Интуитивните хора са склонни да бъдат креативни, а всички знаем, че Рибите са един от най-креативните знаци на зодиака. Понякога вдъхновението на тези хора идва от самата интуиция. Те просто следват дадено предчувствие, без да знаят защо и това ги кара да създадат нещо фантастично. Подобно на Раците, Рибите също "вибрират" на високи честоти, така че те могат да чувстват "предварително" – знаят, усещат вътрешно, че нещо ще се случи и започват да го преживяват преди да е станало факт.

3. Скорпион

Скорпионите са много интуитивни, особено когато става дума за други хора. На практика те могат да "надушат" лъжата. Няма значение колко усилия сте положили, за да потулите истината, те винаги разбират. За разлика от предишните два знака, те не са толкова състрадателни, а по-дейни. Успешно съчетават предчувствие, трезва мисъл и действие, без да потъват в море от емоции.

4. Дева

Девите са изключително бдителни, което може да е отговорът на въпроса защо са толкова интуитивни – просто никога не пропускат нищо и умеят да "дешифрират" знаците. Тези хора забелязват всяко нещо, което се случва около тях, дори периферното им зрение им е доста по-развито от това на средностатистическия човек. Този факт, комбиниран с аналитичен ум, е фатална комбинация, която може да разгадае намеренията на всеки човек.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама