Тест: Следвате ли интуицията си


Тест: Следвате ли интуицията си
Снимка: iStock/Guliver

Интуицията има важна роля за нас, тъй като може да ни е от голяма помощ. Въпросът е дали се вслушваме в нея. За да ви помогнем да разберете, ви предлагаме да направите този тест.

Всеки отговор ви носи следните точни:

Да = 2

Понякога = 1

Никога = 0

1. Вярвате ли, че вътрешният ви глас ви дава добър съвет?

2. Ще потърсите ли второ мнение, ако вашият доктор не ви даде диагноза или лечение, за което интуицията ви казва, че е правилно?

3. Обръщате ли внимание на ранните знаци, които ви дава тялото като умора или необясними симптоми, за да обърнете внимание на здравето си?

4. В кариерата си ръководите ли се от нещата, които ви вдъхновяват, отколкото просто да взимате решения от това, което изглежда логично на хартия?

5. Слушате ли интуицията си, когато трябва да вземете решение за проект или промяна в кариерата си?

6. Ако търсите работа, допитвате ли се до интуицията си за помощ?

7. Обръщате ли внимание на езика на тялото на хората, когато ги срещнете?

8. Вслушвате ли се в собствените сигнали на тялото си и стойте далеч от хора, които ви изтощават?

9. Ако сте сексуално привлечени от някого, но вътрешният ви глас казва "внимателно", взимате ли предупреждението под внимание?

10. Когато спорите с партньора си, поемата ли си дълбоко въздух и се допитвате до интуицията си за това как да реагирате, преди да кажете нещо, за което ще съжалявате?

11. Ако всичките ви приятели казват, че "това момче е чудесно за вас", но интуицията ви алармира, че той не е правилен, доверявате ли се на себе си?

12. Вслушвате ли се интуитивни съобщения в сънищата си? 

13. Вслушвате ли се във вътрешния си глас, дори той да не се вписва в картината, която имате в главата си, за това как трябва да изглеждат нещата?

14. Спонтанни ли сте или по-скоро обичате да планирате всичко?

За да разберете колко се вслушвате в интуицията си, сметнете цифрите, съответстващи на вашите отговори.

20-30 точки:

Имате значителна склонност да се доверявате на интуицията си.

10-19 точки:

Вие се вслушвате в интуицията си на средно ниво.

9 точки или по-малко:

Вие сте от хората, които съвсем малко се доверяват на вътрешния си глас.

0 точки: 

Този резултат показва, че вие почти никога не слушате интуицията си, но хубавата новина е, че може да започнете да го правите, защото може да е от полза.

Етикети:
Iwoman.bg

Коментари


Още от Силна


Реклама
Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


 • Големият месечен хороскоп за февруари...
  Големият месечен хороскоп за февруари 2023

  Овен През този месец няма да сте особено настроени към общуване и развлечения, но и не е задължително да участвате в такива. Работната обстановка ще продължи да бъде спокойна, но е важно да избягвате конфликти с колеги или началници. В личния живот не очаквайте особени сътресения. Сега ще можете...

 • Съвет за всяка зодия за февруари 2023...
  Съвет за всяка зодия за февруари 2023

  Овен През този месец ви съветваме да бъдете по-внимателни с половинките си. Може да останете неразбрани от тях, затова общувайте повече и говорете направо. Телец Телците ще имат успехи в работата, но трябва да свършат всичко в срок. Може да получат дори повишение. Близнаци Близнаците...

 • Задушница 2023 - Голяма, Черешова и...
  Задушница 2023 - Голяма, Черешова и Архангелова

  Традиционно на задушница във всички православни храмове се отслужва заупокойна литургия. Хората посещават гробовете на своите починали близки и приятели, за да почетат паметта им, да си спомнят за тях и да се помолят за душите им. Както на всяка Задушница, се раздава жито и храна за "Бог да прости мъртвите...

 • Хороскоп за днес, 3 февруари 2023...
  Хороскоп за днес, 3 февруари 2023

  Овен През този ден ще бъдете първи във всичко. Това ще е уморително. Помислете дали да не отстъпите някое първенство. Телец През този ден бъдете най-вече себе си. Нищо по-хубаво от това не можете да предложите или измислите. Ще бъде оценено. Близнаци През този ден помислете добре преди да...

 • Късметче за всяка зодия за 2 февруари...
  Късметче за всяка зодия за 2 февруари 2023

  Овен Късметът ви днес отреди, че време за любимата си книга ще имате до зори. Телец Затворете очи и силно си пожелайте нещо. Близнаци Стара любов ще се завърне в живота ви и ще ви върне вярата в хората и това, че те се променят истински. Вижте още: Тези зодии ще имат много късмет през февруари...

 • Хороскоп за днес, 2 февруари 2023...
  Хороскоп за днес, 2 февруари 2023

  Овен През този ден желанията ви ще са повече, но в действителност нямате нужда от всичките. Помислете с какво бихте се задоволили на този етап. Ще се почувствате много по-щастливи. Телец Днес ще ви се случи нещо, което сте очаквали да се случи на друг етап. Ще сте достатъчно подготвени, така че...

виж всички виж всички
Реклама
Реклама