4-те двойки зодии, които ще се РАЗДЕЛЯТ до края на 2019


4-те двойки зодии, които ще се РАЗДЕЛЯТ до края на 2019
Снимка: iStock/Guliver

Има голям шанс да стигнете до раздяла, ако сте една от тези зодии. Понякога просто трябва да се примирим, че не сме един за друг с човека, с когото сме си мислели, че можем да прекараме целия си живот.

Това са 4-те зодиакални двойки, които има вероятност да стигнат до раздяла.

Телец и Риби

Имате някои трудности, както всяка друга двойка на света. Но... никога не сте си представяли, че точно тези малки камъчета могат да се окажат пречка на пътя ви. И точно това може да се случи. Това, че единият от вас не отстъпва или не може да разбере другия, ще се окаже причината за вашата раздяла. Не приемайте това твърде лично, а просто разберете, че за следващата ви връзка са нужни компромиси. И ги направете.

Дева и Стрелец

Трети човек ще се появи във вашата връзка и един от двама ви ще изпита силни чувства и привличане, което тотално ще ви обърка. Не мислете, че трябва да се чувствате гузни, ако вие сте този, който ще се влюби. Животът си знае работата, съдбата също. Просто трябва да бъдете много внимателни с вашия партньор, в никакъв случай да не се стига до изневери! Бъдете умни и приключете връзката си, преди да пристъпите към другата.

Овен и Лъв

Рязка промяна в характера на вашия партньор може да се окаже причината за вашата раздяла. По-интересно е всъщност от какво е продиктувана тази промяна? Трети човек е малко вероятно, по-скоро партньорът ви е усетил, че привързаността му към вас е по-скоро навик, а не истинска обич. Когато човек осъзнае такова нещо, рязко се отдръпва и става неузнаваем.

Рак и Водолей

Един простичък скандал, който на пръв поглед прилича на всички други, ще се превърне в голямата причина за вашата раздяла. В този скандал ще излязат наяве истини, които ще са причината за вашата раздяла. В миналото е имало изневяра... и никоя лъжа не може да остане скрита прекалено дълго време.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама