4-те най-СТИЛНИ зодии... ненадминати са!


4-те най-СТИЛНИ зодии... ненадминати са!
Снимка: Thinkstock/Guliver

Донякъде можем да кажем, че модата е относнително понятие, просто защото всеки я възприема различно. За едни тя е сляпото следване на тенденции, докато за други е изграждането на личен и уникален стил, който е едновременно непреходен във времето и също така актуален спрямо новите течения.

Има модни елементи, които са били модерни преди 50 години, модерни са днес, вероятно ще бъдат такива и след още 50 години. Говорим за малката черна рокля, за обувките на висок ток тип стилето, за часовника, слънчевите очила, тренчовете. И още, и още... Една такава класика в гардероба и никога повече няма да се чудите какво да облечете.

Кои обаче са зодиите, които говорят отлично на езика на модата? Вижте сега.

Лъв

Няма как да не започнем с един от най-самоуверените знаци в зодиака. За лъвовете модата е повече от изкуство, тя е смисъл и начин на живот. Те обожават новите дрехи, обожават да се кипрят и да се глезят. Лъвовете определено са едни истински модни диктатори.

Дева

Девите обичат премерените неща и техният стил е семпъл, но забележителен. Те са елегантни, обичат непреходната мода, залагат на качествени дрехи и аксесоари, чиято мода няма да отмине след един сезон. Рядко ще ги видите с аксесоари, които не са направени от някой благороден метал например. Предпочитат доказалите се във времето находки, за качеството на което могат да бъдат напълно убедени.

Везни

Везните определено са много зависими от модата и модните тенденции, но често, без да осъзнават, го правят, за да се харесат на останалите. Те си купуват определени неща, за да попаднат в определен кръг от хора и да се впишат в него. Донякъде имат предразсъдъци и вярват, че във всяка професия хората трябва да изглеждат по конкретен начин – и дори този да не е любимият им, все пак го постигат, за да се успокоят пред себе си, че са истинска част от съответния кръг хора.

Риби

Рибите са истински фенове на модата и за тях тя е повече от изкуство. Отнасят се към дрехите и аксесоарите с истинско уважение, а при изборът им никога няма нещо случайно. Те са истински модни любители, които всеки ден ще ви изненадват с нещо интересно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама