4-те най-забавни ЗОДИИ


4-те най-забавни ЗОДИИ
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, с които винаги е забавно и успяват да развеселят всеки. Могат да предизвикат усмивка дори и в най-намусените хора. Колкото и зле да се чувствате, ако около вас има такъв човек, няма да тъгувате дълго.

Винаги знаят точно какво да кажат, за да оправят настроението ви. С тях никога няма да ви бъде скучно. Забелязали ли сте, че тези хора обикновено са представители на няколко зодиакални знака. Вижте кои зодии са душата на компанията и защо е прекрасно да имате такива приятели в обкръжението си.

1. Лъв

Те приемат целия си живот като едно голямо парти, на което трябва да се забавляват. На пръв поглед изглеждат труднодостъпни и отдръпнати. Ако са в добро настроение обаче, са изключително забавни и весели. Лъвовете наистина умеят да купонясват. Те са готови да се впуснат в приключение във всеки един момент. Обикновено привличат вниманието още с влизането си в стаята. Изглеждат надути и високомерни, но само ако не са поговорили с вас. Наистина са много приятна компания. Могат да превърнат и най-скучното парти в истински купон.

12 ВАЖНИ ИСТИНИ ЗА МЪЖА ЛЪВ!

2. Близнаци

Те буквално имат талант. Успяват да развеселят дори най-скучния и нацупен човек в стаята. Винаги знаят точно какво да кажат, за да накарат събеседника си да се усмихне. Близнаците обичат да радват хората. Чувстват се щастливи, когато хората около тях са щастливи. Атмосферата около тях винаги е ярка и запомняща се. Те успяват да направят всяко парти незабравимо и уникално. Близнаците са винаги усмихнати и много позитивни.

3. Водолей

Те са много общителни и разговорливи. Водолеите могат да намерят обща тема с всеки. Колкото и различни да са хората, които ги заобикалят, винаги намират за какво да си говорят. Общителността им им помага да създават приятелства. С представител на зодия Водолей никога не е скучно. Независимо в каква компания са, те се чувстват в свои води. Водолеите са много интересни хора, винаги може да научите нещо ново от тях.

4. Стрелец

Спонтанни, предприемчиви и много добре организирани хора, които умеят да се забавляват. Техният ентусиазъм е изключително заразителен. Стрелците са много добри в организирането на партита. Те ще направят абсолютно всичко, а след това ще накарат дори най-скучните гости да се забавляват  Неговият неподражаем оптимизъм е толкова заразен, че той няма да допусне драма в нито едно парти, на което присъства.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама