4-те зодии, които ще се ВЛЮБЯТ до края на лято 2019

  • 4-те зодии, които ще се ВЛЮБЯТ до края на лято 2019
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 12.06.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Дошло е и вашето време за любов. Стига вече сте страдали, ще се влюбите и това ще промени живота ви. Това са зодиите, които ще се влюбят лудо до края на лятото.

Близнаци

Стига сте страдали по грешните хора. Време да е продължите напред и да отворите сърцето си за нови преживявания и емоции. Това лято ще бъде изключително силно за вас в личен план. Ще осъзнаете много от грешките си в любовта и няма да ги повтаряте така, както винаги сте правили досега. Ще срещнете човек, който ще ви накара отново да повярвате, че има добри и честни хора. Ще се влюбите и любовта ви ще бъде споделена. Дори ще се изненадате колко бързо се привързва към вас другия човек. Връзката ви бързо ще стане сериозна.

Лъв

Грешните хора, които избирате в живота ви, са ви научили да гледате не само външността, но и сърцето. Този важен урок, който вече сте разбрали, ще ви помогне да отсеете истинските хора, в които има шанс да се влюбите. Близък до вас човек ще се превърне от приятел в нова любов. И двамата ще бъдете разочаровани от някого и споделянето на тези емоции ще ви сближи по необикновен начин. Първата ви целувка ще бъде най-незабравимата досега, а любовта, която ще пламне, ще промени живота ви и ще ви донесе мечтаното щастие.

Везни

Някога обичали ли са ви повече, отколкото сте обичали вие? Ако отговорът е не, съвсем скоро ще се усетите какво е да бъдете обожавани. Още към края на пролетта животът ще ви срещне с подходящ за вас човек, с който може да стигнете много далеч, а защо не до края. Ще ви обсипва с внимание, обич и изненади. Ще видите как бързо ще хлътнете и вие, така че няма да искате да минава и ден, без да го видите и да почувствате любовта на този човек.

Козирог

Който търси - намира, така са казали хората. Вие добре знаете, че ви е време за сериозна връзка и любов, с която ще може най-накрая да създадете семейство. Е, точно това ви и очаква. Ще се срещнете отново с човек от миналото, с който сте имали нещо общо някога, но времето, в което сте се срещнали не е било подходящо. Сега нещата ще бъдат различни. Ще откриете колко общи неща имате, а любовта и страстта, която ще пламнат, ще ви накарат да полетите от щастие.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.