4-те зодии, които ще се влюбят през октомври


4-те зодии, които ще се влюбят през октомври
Снимка: iStock/Guliver

Телец

Някои от Телците ще имат възможност да си върнат вярата в любовта през октомври. Ще изпитвате нужда да разкриете чувствата си пред някого, без да се замисляте особено за отсрещната реакция. Не се притеснявайте, звездите са благосклонни към вас и ще ви помогнат не само да изразите красиво емоциите си, но и да спечелите сърцето на човека, който ги е предизвикал.

Риби

Интересен факт е, че човек от миналото ви ще се завърне с гръм и трясък, така че оставете носталгията по отминаващото лято настрани. С него може би сте били само познати, може би колеги, може би са прехвърчали искри, но сега всичко ще се промени и отношенията ви бързо ще прераснат в романтична връзка, която ще ви кара да летите от щастие. Общо взето всичко ви се случва доста изненадващо и непланирано, но вие така или иначе обичате да се пускате по течението, така че добре дошло.

КАКВО ВСЯКА ЗОДИЯ ТРЯБВА ДА ПРЕОСМИСЛИ ПРЕЗ ОКТОМВРИ

Скорпион

На представителите на тази зодия им е малко трудно да се отпускат в чужда компания и не обичат да показват истинската си нежна страна пред много хора. Тя е запазена само и единствено за най-смелите, които са готови да се преборят за студеното сърце на Скорпиона.

Везни

Не се затваряйте в себе си и бъдете общителни - такива, каквито сте всъщност. Едно разочарование не води задължително след себе си друго. Трябва да вярвате в себе си, в качествата си и да не се съмнявате, че нямате достатъчно, за да може някой да ви обикне истински.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама