4-те зодии, които винаги се забъркват в скандали


4-те зодии, които винаги се забъркват в скандали
Снимка: iStock/Guliver

Сред представителите на хороскопа има няколко знака, които се отличават с "боен дух", а също и с желанието си постоянно да доказват своята правда. Понякога те са толкова обзети от емоциите и в резултат на това се забъркват в скандали. Ето кои са тези зодии.

Овен

Виждали ли сте разярен Овен? Ако сте около него в такъв момент, бягайте бързо. Овенът може да ви обиди до сълзи, а след това да ви обвини, че сте прекалено разглезени. 

Телец

Телецът се бори хладнокръвно за целите си и не го интересуват последствията. И, разбира се, той никога няма да си признае, че ви е обидил или е направил грешка. В тази ситуация е по-добре да не търсите обяснение от него.

Лъв

Когато Лъвът е в бойна позиция, той дори е способен да се изразява с обидни думи по адрес на околните. Разбира се, след това той дори няма да ви каже, че съжалява за казаното. За Лъва е много трудно да поиска прошка.

Скорпион

Скорпионът притежава същински талант да обижда другите. Той не само "изгаря с поглед", но и умело дразни околните, а понякога дори и без причина.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама