Всичко, което трябва да знаете за зодия ОВЕН


Всичко, което трябва да знаете за зодия ОВЕН
Снимка: iStock/Guliver

Овенът е кардинален знак, който стартира не само пролетния сезон, но и цялото колелото на зодиака. Астролозите вярват, че всеки знак научава уроците, погълнати от предходните му знаци, както радостни, така и болезнени. В случая с Овен обаче няма наследствена мъдрост: Овенът живее със сляп оптимизъм, преминава през живота с наелектризирано самочувствие, което перфектно допълва импулсивността.

Тези огнени знаци мислят, след като скочат, поради което уат своите уроци по трудния начин. Овенът представлява единствения дух (докато противоположният знак на Овен, Везни, символизира партньорството). Представителите на този знак се придържат към философията "всеки за себе си". Въпреки че това самоопределение може да бъде вдъхновяващо, Овенът трябва да внимава за егоистичните си наклонности.

Хората от тази зодия непрекъснато търсят динамика, бързина и конкуренция, като винаги са първи във всичко - от работа до социални събирания. Овенът е един от най-активните зодиакални знаци. Типично за тяхната същност е да предприемат действия, понякога преди да помислят добре.

Имат отлични организаторски умения, така че рядко ще срещнете Овен, който не е в състояние да завърши няколко неща наведнъж, често преди обедната почивка! Характерът им се показва, когато станат нетърпеливи, агресивни и гневни , и насочват това към други хора. Силните личности, родени под този знак, имат задача да се борят за своите цели, показвайки сплотеност и работа в екип чрез това си въплъщение.

Овенът управлява и води с главата си, като често буквално върви с главата напред, навеждайки се за скорост и фокус. Представителите на тази зодия са естествено смели и рядко се страхуват от изпитание и риск. Те притежават младежка сила и енергия, независимо от възрастта им и бързо изпълняват всякакви задачи.

ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ, КОИТО НИКОГА НЯМА ДА ВИ ИЗЛЪЖАТ

Овен - Летящият Овен Воден от историята за Златното руно, Овенът е готов да бъде герой на деня, да отлети и да пренесе на гърба си много застрашени, безсилни хора. Силата на Овена се носи на гърба му, защото той е самото злато, лъскаво и привлекателно за тези, готови за предизвикателство.  Всеки Овен има задача да споделя позицията си, силата, богатството или физическата си сила с други хора с желание и енергия.

Няма да ви е скучно в тяхната компания. Те са добра компания и водят логични и смислени разговори. Компанията им е предпочитана от хора, които обичат да бъдат в обкръжение на зрели, здраво мислещи събеседници.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама