4 зодиакални знаци, които общуват добре и имат здрави отношения


4 зодиакални знаци, които общуват добре и имат здрави отношения
Снимка: Thinkstock/Guliver

Мъдрият Дрейк казва: „Комуникацията спасява отношенията“ и това е абсолютно вярно. Независимо дали става дума за текст, телефонно обаждане, лично общуване или друго, има някои хора, на които винаги можете да разчитате, с които винаги може да си поговорите и според мен, това са хората, които най-много цените.

Има някои зодиакални знаци, които общуват добре и имат здрави отношения. Те обичат да общуват с партньора си и да обсъждат наистина важните неща.

Рак (21 юни - 22 юли)

Ракът е един от зодиакалните знаци, които общуват изключително добре с партньора си. Въпреки че някои може да го нарекат „нуждаещ се“, Ракът просто иска да бъде свързан с близките си хора постоянно? Представителите на този знак общуват с партньорите не защото са много приказливи, те го правят от любов. Родените под този воден знак са известни с това, че ще направят всичко за любимия човек, а изпращането на много съобщение (и бързите отговори) е техният начин да кажат: „Аз съм винаги до теб.“.

Лъв (23 юли - 22 август)

Той може да има репутация на леко егоцентричен човек, но почти винаги може да разчитате на този огнен знак, когато искате да проведете важен разговор. Родените под този знак са надарени с безкраен ентусиазъм и никога не се уморяват да общуват, лично или по телефона. Никога не трябва да се чудите какво мислят - те винаги ще ви уведомяват. Те никога няма да ви накажат с мълчание. Дори и нещо да им тежи, те ще говорят с вас за това.

ВИЖТЕ ЖЕНИТЕ ОТ КОИ ЗОДИИ ИМАТ НУЖДА ОТ ПОСТОЯННИ КОМПЛИМЕНТИ

Дева (23 август - 22 септември)

Можете да разчитате на Девите за много неща, а възможността за открити разговори със сигурност е едно от тях. Няма значение дали са на среща, имат работа, почиват си или спортуват - този земен знак почти винаги ще бъде на среща, за да си поговори с близък човек. Девите са известни с това, че са верни и отговорни и те никога не обичат да държат хората в очакване. Дори в редки случаи, когато Девите не могат да отговорят на вашето съобщение, те не го правят нарочно, така че шансът да кажат: "Извинявай, трябваше да ти отговоря преди няколко часа, но забравих!" е почти нулев. Те ще върнат обаждането при първа възможност.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Подобно на вече споменатия воден знак Рак, Скорпионите обичат спокойствие. Възможно е да не е толкова лесно да провежда сериозни разговори с близки хора, като Рак, Лъв и Дева, но този знак е известен с възприемчивостта си, така че той оценява повече от всеки друг, когато трябва да чакате отговор от него. Доверието е една от най-важните части на една връзка за този знак, така че общуването е ключово. Скорпионите също са склонни да бъдат интензивни и когато нещо им е на ум, те трябва да го пуснат. Мълчанието просто не е за тях.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама