4 зодии, които са родени за "инфлуенсъри"


4 зодии, които са родени за "инфлуенсъри"
Снимка: iStock/Guliver

Терминът "инфлуенсър" се наложи през последните години, заедно със социалните мрежи. Всички личности, които имат силно влияние в социалните мрежи и голям брой последователи, могат да бъдат наречени така. Лидерите, определящи тенденциите и изразяващи открито мнението си, винаги попадат под светлината на прожекторите. И това им харесва! А ето и кои са зодиите, на които с лекота им се отдава да бъдат инфлуенсъри.

Овен

Овните не обичат самотата и често не могат да си помогнат сами, когато имат проблем. Но това да имат хора около себе си, които им вярват и ценят мнението им, променя коренно поведението на Овена. Инфлуенсърите, родени под този знак, нямат нищо против да бъдат център на внимание, да привличат погледи и да говорят пред публика, било то и за нещо злепоставящо. Те не страдат от високо самочувствие, затова не изпитват притеснения да се покажат с пъпки, по хавлия и т.н. Можете са разчитате, че мнението им винаги е обективно.

Риби

Рибите не са хората, които ще се стремят към популярност на всяка цена, но често я получават от само себе си. Те имат нужда да пишат, да разказват и да документират промените, които се случват във вътрешния им свят. А какъв по-добър начин да излеят мислите си от блог? Мили и състрадателни по душа, инфлуенсърите, родени под този знак, се радват да намерят съмишленици и хора с подобни интереси, с които да комуникират. Това ги прави "лесно достъпни" за аудиторията.

Везни

Тази зодия обича мира, хармонията и вярва, че светът може да бъде едно по-добро място, ако всеки положи малко усилия. Везните имат силно развито чувство за обществен дълг, както и за това кое е правилно и кое нередно. Те са наистина безстрашни, когато става въпрос да вдъхновят другите. Правят го с всички възможни средства и не се страхуват да провокират.

Скорпион

Може би сте забелязали, че някои от най-известните дизайнери в света и инфлуенсъри са именно Скорпиони. Те са достатъчно умни и знаят, че за да заслужат възхищение и последователи, трябва да поднесат на света нещо велико, влиятелно, променящо живота, ефективно. Това е тяхната специалност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама