5 причини, поради които мъжете обожават жените от зодия Телец


5 причини, поради които мъжете обожават жените от зодия Телец
Снимка: iStock

Добре възпитани и изискани, очарователни и привлекателни - жените Телец определено знаят как да направят впечатление. По някаква причина мъжете се влюбват безпаметно в дамите от този знак, въпреки че сред останалите знаци на зодиака също има изявени красавици. Каква е тайната на дамите Телец?

Тайна № 1: Планетата на любовта

Всъщност планетата Венера, покровителстваща Телците, ги е надарила с изключителна привлекателност. Достатъчен е само един поглед на жената от този знак и мъжете ще се втурват към нея, забравяйки за всичко друго.

Тайна №2: Търпение

В случая то е само маска! Привидната търпеливост на жените Телец привлича като магнит мъжете. Въпреки че не след дълго дамите от този знак показват истинската си същност и мъжете осъзнават, че те далеч не са търпеливи жени.

Тайна №3: Проницателен ум

В случая не става въпрос за качество, което е изложено на показ. Умната жена знае как да скрие интелекта си и да го покаже в най-подходящия момент.

Тайна №4: Практичност

Мъжете подсъзнателно търсят най-вече бъдеща майка за децата си, но и идеална любовница, добра домакиня и верен приятел. И жените Телец отговарят на всички тези критерии. Слабите мъже търсят защита именно в такива жени. А силните мъже се радват, че най-после са открили партньор, с който са равнопоставени.

Тайна №5: Чувственост

Дори и дамите Телец да имат някакви недостатъци във външния си вид, мъжете не ги забелязват заради тяхната чувственост. Представителите на този знак са изпълнени със страст и тя не остава незабелязана.

Всъщност жената Телец има още много тайни, но ги пази само за себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама