5-те най-забавни ЗОДИИ


5-те най-забавни ЗОДИИ
Снимка: iStock/Guliver

Представяме ви 5 от най-забавните и общителни зодии. С тях няма да се отегчите, а всеки разговор може да се превърне в нещо интересно и вълнуващо.

Овен

Овните са изключително забавни и общителни хора, но често са много избирателни в това отношение. Те предпочитат да общуват само с онези, които наистина харесват. Могат да се включат в разговор по всяка тема, да разкажат интересна история, а също така имат много добро, макар и своеобразно, чувство за хумор. Овенът винаги е душата на компанията. Дори в непозната обстановка може да е водач на разговора.

Близнаци

Смешни, забавни и винаги в ритъма на веселбата. Близнаците живеят, общувайки. За тях това е горивото на живота, най-важният източник на енергия. Чувството им за хумор е твърде странно, но това се приема. Близнаците имат най-редкия подарък - те разказват почти всичко за себе си, но никой всъщност не знае нищо за тях. Техният вътрешен свят остава загадка за всички, без изключение. Умеят да очароват публиката. Ако Овенът има чисто забавна "мисия", тогава Близнаците придават на разговора специален загадъчен цвят.

Везни

Везните са приказливи, но по добър начин. Те запълват празнотата и неудобните паузи с истории и интересни клюки. Знаят много за хората, защото често имат важни житейски съвети. Най-интересните истории идват от тези невероятни разказвачи.

Везните обичат да са в светлината на прожекторите, затова се опитват да изненадват другите през цялото време. Могат обаче да бъдат изключително добри слушатели. Винаги им е интересно да слушат историите на други хора, независимо дали са за проблеми или преживявания. Може да ги помолите да споделят своята мъдрост всеки ден.

ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ОБИЧА ЖЕНА ВОДОЛЕЙ!

Стрелец

Стрелците са общителни и имат невероятно чувство за хумор, което не може да се сравни с нищо. Те са невероятно харизматични хора, които ще направят всяко парти още по-забавно. Представителите на зодия Стрелец остават в паметта на хората за дълго време, защото останалите веднага забелязват специалната им енергия. Стрелецът ненавижда скуката и затова винаги е отворен за комуникация. Много лесно е да намерите общ език с него. От тази зодия може да научите много.

Водолей

Водолеите са естествени учени. Те имат невероятно богатство от практически знания, които могат да бъдат споделени с всеки. За това си качество са и ценени. Сред представителите на тази зодия има много ерудирани хора. Всеки разговор с Водолей е завладяващо пътешествие в света на непознатото. Те могат да ви кажат какво кара кръвта във вените да замръзва и след това да разредят атмосферата със забавна шега.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама