Защо трябва да обичате и цените жената Везни

  • Защо трябва да обичате и цените жената Везни
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 25.09.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Зодиакът вече напусна пределите на зодия Дева и смело влезе на територията на един доста загадъчен и непредвидим знак – Везни. Ако имате в живота си дама, която ще отпразнува своя рожден до 23 октомври, вижте защо трябва да сте истински благодарни за това.

Те са разбиращи и търпеливи

Надали има по-приемаща зодия от Везни. Те внасят спокойствие и в най-напрегнатата атмосфера дори само с присъствието си, а конфликтите определено не са им в кръвта.  Управляващата им планета Венера ги прави учтиви, приятни, много услужливи, горди и любезни. 

Обичат баланса

Надали е изненада за някого, но Везните боравят перфектно със силата на сравнението. Могат да претеглят и балансират всичко в живота. Дори от финансова гледна точка, те се задоволяват със "златната среда" като никога не харчат повече, отколкото печелят и съответно не затъват в дългове.

Работят добре в екип

Ведрият им и спокоен нрав ги превръща в перфектните екипни играчи, затова са и много ценни като служители. Фактът, че не са особено амбициозни и не се стремят към лидерски позиции доста често се оказва в техен плюс на работното място.

Естети по душа

Везните обичат красивото и имат "набито око" за детайлите. Могат да превърнат дори най-скучното жилище в истински дом, благодарение на силно развитото си чувство за естетизъм и красота.

 

 

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.