Любимите десерти на зодия Везни


Любимите десерти на зодия Везни
Снимка: iStock/Guliver

Везните определено са любители на храната. Особено на вкусните десерти, поднесени по красив и изискан начин и придружени с чаша вино. Хората, родени под този знак, често развиват слаба зависимост към шоколад и сладки.

Везните се нуждаят от атмосфера докато ядат, за да се насладят на вкуса. Обичат декорациите и добрата аранжировка на храната си. Ето кои са топ 5 на любимите десерти на представителите на зодия Везни.

Течен шоколад

Представителите на зодия Везни си представят пълното щастие с бурканче течен шоколад и лъжица в ръка. Яденето на шоколад е издигнато в култ.

Палачинки с шоколад

Кой не обича палачинки? Особено намазани с обилно количество шоколад. Везните определено са от хората, които консумират палачинките с шоколад.

Брауни

Съчетание от масло, шоколад, ядки, хрупкава коричка - всичко това изкушава зодия Везни. Те са на кантар дали да хапват вкусния десерт, поднесен със сладолед или с цедено кисело мляко.

Крем карамел

Този десерт не съдържа шоколад, но определено е сред фаворитите в кухнята на Везните.

Мъфин

Току-що изпечен топъл мъфин е в състояние да замести на масата дори и най-вкусния специалитет, приготвен от добър шеф готвач.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама